Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović zajedno sa saigračima bije bitku za medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Godinama unazad karijera mu ide uzlaznom putanjom, a jedna dama mu je najveća podrška.

Reč je o njegovoj sestri Bojani koja se preselila u Ameriku kada je Bogdan tamo otpočeo NBA karijeru.

"Uvek smo bili zajedno tokom školovanja. Bila mi je dugo obezbeđenje od svega, branila me je od svih, mnogo je jaka, imam u njoj neviđenog prijatelja" istakao je Bogdanović.

Bojana je došla u Ameriku bez mogućnosti da radi jer još uvek nije imala ni potrebno obrazovanje ni iskustvo.

"Studirala je na Sakramento stejtu, sa mnom je u Americi. Ona se odrekla svog dela života da se posveti meni. Prvu godinu nakon preseljenja tražili smo šta će da radi, ali bez predznanja i diplome nekog njihovog koledža nije mogla da dođe do konkretnog posla ili iskustva", govorio je sportista o svojoj voljenoj sestri.

Bojana je otkrila i kakav je njen brat privatno i potvrdila da ne propušta njegove utakmice od kada se profesionalno bavi košarkom.

"Bodgan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega. On je kao neki Petar Pan i uživa u tome", rekla je u emisiji „Oko” Bojana Bogdanović i priznala da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija VODITELJKA EMISIJE "STARS SPECIJAL" DOBIJALA NEPRIJATNE PORUKE OD DOSTA STARIJEG GLUMCA: Kada sam ga odbila, reagovao je BURNO!