Pevačica i voditeljka Džesika Simpson decenijama je na javnoj sceni. Publika je zavolela u svim njenim fazama, pa i u onoj kada je kuburila sa viškom kilograma.

Svi se sećaju ovakvog pevačicinog izdanjafoto: Profimedia

Džesika je dugo bila veoma bucmasta, ali se i tada trudila da uvek elegantno izgleda i da to budu sve u skladu sa titutlom zvezde koju nosi. Međutim, poslednjih godina donela je drastičnu odluku.

Džasika je godinama kuburila sa viškom kilogramafoto: Profimedia

Naime, ona je rešila da smrša po svaku cenu. U toku trudnoće sa trećim detetom, Džesika se ugojila skoro 50 kilograma, a onda je, pošto je uvela velike promene u svoj životni stil i promenila način ishrane, uspela isto toliko i da oslabi.

Džesika Simpson fotografisana je tokom juna ove godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se rešila svih dobijenih kilograma, Džesika nije želela tu da se zaustavi, već je nastavila dalje. Otišla je u drugu krajnost. Mnogi bi se složili da je preterala te da sada više izgleda anoreksično nego zdravo.

PEvačicu kritikuju zbog anoreksičnog izgledafoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Njeno lice se totalno izobiličilo, kosti su joj vidljive, a osmeh joj je nestao sa lica. Pevačica je kritikovana zbog ove promene, te u poslednje vreme odbija da na društvenim mrežama objavljuje novi sadržaj nakon što su je kritikovali zbog preteranog mršavljenja.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir teleivizija "PESMA 'LUNA PARK' MI JE KRŠ!" Džordži šokirao izjavom o svojoj pesmi sa PZE: Prijavili su me bez mog znanja, imao sam JEDAN USLOV