GAGI JOVANOVIĆ IGRA UŽIČKO KOLO NA ZLATIBORU I NAVIJA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Glumac poslao novu moćnu poruku, HIT SNIMAK (VIDEO)
Foto: Instagram

SVIM SRCEM UZ NOLETA

GAGI JOVANOVIĆ IGRA UŽIČKO KOLO NA ZLATIBORU I NAVIJA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Glumac poslao novu moćnu poruku, HIT SNIMAK (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Dragan Gagi Jovanović svim srcem navija za Novaka Đokovića, koji igra u finalu Olimpijskih igara protiv Karlosa Alkaraza. Njegovo navijanje je na Instagramu objavila njegova ćerka, takođe glumica, Anđela Jovanović.

Anđela je na Instagramu objavila snimak svog oca, koji na Zlatiboru igra iz melodiju užičkog kola u trenerci, na čijim leđima piše "Srbija".

00:20

Gagi Jovanović pruža podršku Novaku Đokoviću uz užičko kolo

"Visinske pripreme su u toku", stoji u opisu snimka.

Glumica je najpre juče podelila snimak svog oca Gagija Jovanovića, koji je uputio snažnu poruku Novaku Đokoviću, a koju je najbolji teniser svih vremena odmah podelio na Instagramu i zahvalio se na podršci.

Gagi Jovanović
foto: Instagram/_blejzmodesti / Instagram

"Podrška za najvećeg", pisalo je na storiju, koji je objavila Gagijeva ćerka, a poznati glumac je tenisera podržao tako što je na obukao majicu sa srpskom zastavom, a u ruci je držao bilijarski štap i povikao: "Noleee".

Nakon što se plasirao u finale Novak Đoković se obratio putem društvenih mreža emotivnom porukom.

Novak Đoković
foto: Daniela Porcelli/SPP/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Dugo sam sanjao da se u bojama Srbije borim za najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama. Velika je čast i privilegija da predstavljam našu zemlju! Srbija će imati medalju u nedelju!!!! Veseli se srpski rode - poručio je Novak Đoković.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:15

Novak Đoković izvadio krstić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track