Džordž Kluni godinama je važio za "najpoželjnijeg neženju", ali oni koji su upoznati s njegovom ljubavnom prošlošću uvek su znali da nije baš tako. Naime, iako danas uživa u ljubavi s lepom Amal, ona nije prva žena s kojom je uplovio u bračnu luku.

Godinama pre nego što je upoznao zanosnu advokaticu, Džordž Kluni bio je u braku s dve godine starijom koleginicom Talijom Balsam, koju je upoznao radeći na zajedničkom projektu.

foto: Profimedia

U vezi su bili samo nekoliko meseci pre nego što su odlučili da se venčaju. Bilo je to 1989. u Las Vegasu. Međutim, ljubav nije potrajala, te su se rastali nakon četiri godine zajedničkog života.

foto: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"U tom trenutku definitivno nisam bio spreman za brak. Samo mislim da nisam dao Taliji poštenu priliku. Možda sam se i uplašio", rekao je kasnije Kluni priznavši krivicu za krah bračne idile.

foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

I dok se on isticao na holivudskoj listi večitih neženja, ona je upoznala još jednog zgodnog kolegu, Džona Slaterlija, mnogima poznatog po ulozi u seriji "Manhattan". Za njega se udala 1998. i zajedno su i danas.

S druge strane, Džordž i Amal uskoro će proslaviti 10. godišnjicu braka. Glumac je dugo govorio da nije za brak i da ne želi decu jer smatra da ne bi bio dobar otac. Međutim, tada se pojavila Amal s kojom je konačno pronašao pravu ljubav.

Par je ovih dana snimljen na intimnoj večeri u blizini vile Oleandra na jezeru Komo, a deluju zaljubljeno kao i prvog dana. U braku su dobili blizance i danas uživaju u porodičnom životu.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija BILA JE U VENČANICI, TRUDNA, ALI JE PROSLAVILA RAZVOD BRAKA! Jelena šokirala pričom: Žurka je zvala "Trauma" evo kako je izgledala