OVAKO JE JELENA REAGOVALA KADA JE NOVAK OSVOJIO ZLATO: Emocije su bile na vrhuncu, ZBOG OVAKVE PODRŠKE je i stigao na TRON SVETA
Foto: Printscreen RTS

đoković pokorio pariz

OVAKO JE JELENA REAGOVALA KADA JE NOVAK OSVOJIO ZLATO: Emocije su bile na vrhuncu, ZBOG OVAKVE PODRŠKE je i stigao na TRON SVETA

Pop kultura -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trujumfom u finalu na Olimpijskim igrama u Parizu doneo je Srbiji prvu zlatnu medalju. Prethodnih godina Novak je nizao brojne uspehe, vladao ATP listom ali mu je najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama uvek izmicalo. I sam teniser je rekao da mu je to veliki san i da nije smatrao svoj uspeh kompletan dok Srbiji ne donese zlatnu ili makar srebrnu medalju. Sada je taj san ostvario.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Dado Đilas

Rekacija u Novakovom boksu bila je euforična, a teniserova supruga Jelena Đoković nije krila emocije dok je gledala kako njen dragi ostvaruje svoj san.

Prva reakcija Jelene, koja je pratila meč sa tribina, bila je emotivna i ispunjena ponosom. Sa osmehom na licu Jelena je čvrsto zagrlila njihovog sina Stefana i ćerku Taru, koji su se veselili i skakali od sreće. Delili su radost ovog velikog trenutka sa celom Novakovim timom iz boksa.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:20

Gagi Jovanović pruža podršku Novaku Đokoviću uz užičko kolo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track