Novak Đoković trujumfovao je u Parizu i doneo Srbiji prvu zlatnu olimpijsku medalju. Nakon pobede nije mogao da suzdrži emocije.

Nakon što se rasplakao na terenu, pohitao je ka svom boksu i bacio se u zgrljaj voljenoj supruzi Jeleni Đoković. Strastveno su se poljubili i bacili publiku u trans.

novak-djokovic-olimpijada--pariz--zlato-foto-dado-djilas.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Videlo se koliko su snažne emocije koje oni dele svih ovih godina. Novak je potom u naručje uzeo decu, ćerkicu Taru i sina Stefana koji su mu na ovom takmičenju bili najverniji navijači.

Novak i Jelena proslavili 10 godina braka

Novak i Jelena Đoković ovog leta imali su posebnog razloga slavlje jer su proslavili 10. godišnjicu braka. Tom prilikom teniser se javno obratio svojoj voljenoj supruzi koja je uz njega svih prethodnih godina.

"Deset godina radosti, deset godina snova, deset godina kao ostrva, deset godina kao potoci. Deset godina kao roditelji, deset godina kao jedno, deset godina plesa, deset godina zabave. Deset godina joge, deset godina protezanja, deset godina pasa, deset godina igre "donesi". Deset godina letenja, deset godina na moru, deset godina tebe, najbolji deo mene. Deset godina tenisa, deset godina loptica, deset godina trijumfa, deset godina padova. Deset godina kao saigrači, deset godina zajedno, deset godina Jelena, volim te beskrajno. Volim te" napisao je Nole.

Podsetimo, Novak i Jelena venčali su se 2014. godine gala venčanjem koje je upriličeno na Svetom Stefanu.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir Slavlje na ulicama posle Novakove pobede 3