"IJAOOOOOOOO" SNIMAK GAGIJA JOVANOVIĆA NAKON NOVAKOVOG TRUJIMFA: Kadar iz glumčevog doma koji ruši internet, ovako se slavilo!
Foto: EPA Caroline Blumberg, Instagram

SVI SU U TRANSU

"IJAOOOOOOOO" SNIMAK GAGIJA JOVANOVIĆA NAKON NOVAKOVOG TRUJIMFA: Kadar iz glumčevog doma koji ruši internet, ovako se slavilo!

Pop kultura -

Oduševljenje povodom osvajanja zlatne medalje Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu proširilo se na sve strane, a među mnogima koji su podelili svoju radost našli su se i glumac Dragan Gagi Jovanović, surpuga i glumica Branka Pujić, ali i njihova ćerka Anđela Jovanović.

Sve je počelo ovakvom najavom Novakovog finala
Sve je počelo ovakvom najavom Novakovog finalafoto: Instagram/_blejzmodesti / Instagram

Anđela je na svom Instagramu objavila snimak kako se vesele i grle nakon poslednjeg poena kojim je Đoković obezbedio zlato.

Snimak prikazuje trenutak eksplozije emocija kada je Novak osvojio odlučujući poen. Gagi, Branka i Anđela, vidno uzbuđeni, skočili su s kauča, a zatim se zagrlili, slaveći istorijski uspeh srpskog tenisera.

Uz snimak, Anđela je dodala emodžije crvenih srca i srpskih trobojki, te je time pokazala zahvalnost koje oseća prema Novaku Đokoviću, a koje deli čitava nacija.

Đoković je, osim sportskog uspeha, doneo radost i ujedinjenje, što je porodica Jovanović iskreno prenela svojim pratiocima.

(Kurir.rs/Telegraf/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track