Slavni glumac i miljenik žena, Džejson Momoa, proslavio je 1. avgusta 45. rođendan sa velikim osmehom na licu.

On je na svom Instagramu okačio fotografiju i oprostio se od prethodne godine.

"Zbogom 44. i aloha, spremite svoja pića da možemo da nazdravimo 45. Ova godina će biti luda, spremam mnogo iznenađenja", napisao je glumac.

Podsetimo, Momoa se proslavio još davne 1999. godine kada je dobio prvu ulogu u tada popularnoj seriji "Baywatch". Nakon toga, vrata Holivuda su mu bila širom otvorena, te je svoju karijeru nastavio kroz različite serije i filmove.

Prava popularnost dolazi sa ostvarenjem "Igra prestola" gde je dobio ulogu Kala Drogoa, a ostalo je istorija. Iako je glumac sa A-liste nastavio da beleži samo uspeh za uspehom, u jednom trenutku pažnju javnosti je skrenuo burnim ljubavnim životom.

Godinama je bio u braku sa 12 godina starijom glumicom Lisom Bonet sa kojom je, barem naizgled, imao ljubav iz snova. A onda su odjednom izašli u javnost sa saopštenjem da se razvode nakon 12 dugih godina.

Vest su otkrili na svojim mrežama uz reči da "oslobađaju jedno drugo". Međutim, objava je ubrzo izbrisana, a potom se pronela vest da je par ipak odlučan u nameri da daju svojoj ljubavi drugu šansu. No, čini se da probleme ipak nisu uspeli da reše, te su nastavili svako svojim putem.

O problemima u njihovom odnosu šuškalo se mnogo ranije, kada je Momoa snimao film "Aquaman 2" sa Ameber Herd koju su zvali "rasturačicom brakova".

Pisalo se da je Bonet bolesno ljubomorna zbog plavokose lepotice, te da je navodno pokušavala i da joj namesti otkaz.

Zapravo, kako su često pisali strani mediji, Lisina bolesna ljubomora je u više navrata bila glavni razlog zašto su joj pucale veze, ali ne samo to - ona je bila poznata i kao neko ko je izuzetno nasilan prema svojim muškarcima, a nije tajna da je se čak i Momoa plašio, što je i sam priznao u pojedinim intervjuima, opisujući je kao "lepu, ali zastrašujuću". Postoje tračevi koji čak kažu da ga je u braku tukla.

Podsetimo, Lisa i Džejson upoznali su se 2005. u jednom klubu. Lisa je tada već bila poznata glumica koja se proslavila kao Deniz u popularnoj seriji "The Cosby Show", a 12 godina mlađi Džejson je bio popularan zbog "Igre prestola" i "Aquaman-a".

screenshot-20240520-202601.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

"Imao sam osam godina i video sam je na TV-u. Pomislio sam: 'Mama, želim jednu takvu. Pratiću je ostatak svog života i osvojiti je", rekao je glumac 2017. godine koji zbog svog odnosa s ženom često nazivan najvećim papučarem Holivuda.

Njih dvoje bili su 12 godina u braku, a par ima dvoje dece - sina Nakou-Wolfa i ćerku Lolu.

Svojevremeno je priznao da je bio prestravljen pre njihovog prvog izlaska, a da je njegova ljubav iz detinjstva priznao joj je tek kad se udala za njega.

Za Lisu Bonet, koja je u tom trenutku imala 38 godina i jedan brak iza sebe, prvi susret s Džejsonom prošao je malo manje filmski. "Ne mogu reći da je to bilo 'to' od prvog trenutka kada smo se videli, ali od dana kada smo se upoznali smo zajedno", izjavila je za Porter magazin.

Upravo zbog ove rečenice mnogi su pomislili da su šuškanja da je sa Džejsonom preboljevala Kravica, zapravo tačne.

profimedia0673462793.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Podsetimo, Lisa je pre Momoe bila u braku od 1987. do 1993. godine sa Lenijem Kravicom. Sa njim je dobila i ćerku Zoe, a pevač nikad nije krio da mu je bila ogromna inspiracija.

Nažalost, njena "prgava narav" po kojoj je bila poznata u Holivudu presudila je ovom odnosu, iako je i nakon kraha braka pričala da joj je Leni "najveća ljubav".

Takođe se pričalo da je teško podnela kada je Kravic uplovio u vezu sa Adrijanom Limom, bivšom "srpskom snajkom", te da su navodno bili i vereni, jer je smatrala da pevač nikoga osim nje nikada više neće odvesti pred oltar.

Zbog ogorčenosti što je njen bivši zavoleo nekog drugog, ona se, prema pisanju stranih medija, praktično svetila mlađem Momoi, ali, što je bila gora prema njemu, to ju je on više voleo. Ipak, čini se da je i njegovo strpljenje imalo granicu, te je par ipak stavio tačku na svoju ljubav.

profimedia0453339022.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Lisa je danas navodno sama, i fokusirana na decu, dok je Momoa uplovio u vezu sa 12 godina mlađom lepoticom, što je i sam nedavno potvrdio.

"I te kako sam u vezi. Saznaćete vrlo brzo. U vezi sam već neko vreme", rekao je glumac, iz čega se može zaključiti da planira možda i nešto ozbiljnije.

(Kurir.rs/Mondo/M.F.)

Bonus video:

kurir televizija SRPSKI GLUMAC DIREKTNO IZ NJUJORKA: MOGUĆE JE DA ĆE TRAMP VLADATI IZ ZATVORA! Bio sam član porote, znam kako to izgleda