Iako je njegov zvanični razvod od Dženifer Lopez sve bliže, kako pišu američki mediji, Ben Aflek(51) ne izgleda preterano zabrinuto. Štaviše, mnogi kažu da poslednjih dana izgleda bolje nego ikad.

U subotu je snimljen s novom, modernom frizurom, obrijanom sa strane, a mnogi komentatori šale se da je to najbolji dokaz da pevačica nema više nikakav uticaj nad njim jer mu tako nešto ne bi dozvolila.

Neki ovaj potez smatraju krizom srednjih godina, dok drugi kažu da je Ben dokaz da i muškarci menjaju frizuru kad žele da promene svoj život.

Glumac je za ležernu vožnju obukao crnu majicu s natpisom Red Hot Chili Peppers i kožnu jaknu i provozao Los Anđelesom na svom motoru.

S druge strane, Džej Lo je usnimljena dok je išla na privatni let u Njujorku kako bi se vratila u Los Anđeles. Nosila je trenerku i majicu na bretele, a izgledala je vrlo mrzovoljno. Silazeći stepenicama nešto je govorila, a njeni saradnici su užurbano za njom nosili njene torbe.

dzenifer-lopez-profimedia0895780008.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nedavno je kupio imanje vredno 20,5 miliona dolara između Brentvuda i Pacifik Palisejdsa. Kako piše Daily Mail, Ben je digao kredit od 10 miliona dolara. Nova nekretnina s pet spavaćih soba i šest kupatila kupljena je na rođendan njegove 55-godišnje supruge.

ben-aflek-profimedia0887279654.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Imanje od 6.200 kvadratnih metara izvorno je izgrađeno i projektovano početkom 1940-ih od strane poznatog arhitekte Klifa Meja pre nego što su ga prethodni vlasnici opsežno preuredili.

vila-bena-afleka-profimedia0893806265.jpg
Celeb Aerial / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Novo imanje Bena Aflekafoto: Celeb Aerial / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dnevni boravak je na dva nivoa s mešavinom kamena i rustikalnih drvenih podova.

Glasine o razvodu poznatog para nakon samo dve godine krenule su da kruže početkom leta kad su svoju vilu na Beverli Hilsu stavili na prodaju za 68 miliona dolara.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru