Srpski teniser Novak Đoković (37) izborio se za olimpijsko zlato u Parizu i time osvojio sve turnire na svetu, a njegov meč su sa tribina pratile mnoge slavne osobe.

foto: Oscar J Barroso / Zuma Press / Profimedia

Među navijačima na tribinama u Parizu su se istakli holivudska glumica Šeron Stoun (66), glumac Džon Travolta (70) i bivša američka teniserka Serena Vilijams (42).

Poznate američke zvezde budno su pratile finale teniskog turnira ovogodišnjih Olimpijskih igara, a najviše pažnje privukla je Šeron Stoun, koja je podigla nogu u krilo i pokazala da je bosa.

Serena Vilijams na meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na finalu Olimpijskih igarafoto: Oscar J Barroso/AFP7/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je za ovu priliku obukla odelo upečatljivog cvetnog dezena, dok su Serena i Džon odabrali crne odevne kombinacije.

foto: Dado Đilas

Srpski teniser je nakon osvojenog zlata pohitao ka porodici koja ga je podržavala na tribinama. Emotivno je zagrlio suprugu Jelenu Đoković (38) i šestogodišnju ćerku Taru, koja ga je podržala slatkim transparentom na kome je pisalo "Tata je najbolji". Nakon zagrljaja Đoković je uzeo zastavu Srbije i zaplakao.

foto: Kurir sport

"Imam milijardu emocija, preponosan što sam osvojio zlato za Srbiju, ovo je moj najveći sportski uspeh u životu", rekao je Đoković nakon pobede.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA SVETLI U NOVAKOVU ČAST: Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću