Zek Efronoglasio se prvi put nakon što je hospitalizovan zbog nezgode koju je imao u bazenu luksuzne vile na Ibici proteklog petka, piše Daily Mail.

Tridesetšestogodišnja zvezda legendarnih filmova "High School Musical" u nedelju je objavio stori na Instagramu, a reč je o fotografiji na kojoj bez majice leži na lopti za pilates i diže tegove.

foto: Printscreen Instagram

"Zdrav sam i srećan, zahvaljujući dobrim željama“, napisao je Efron uz objavljenu fotografiju. To je obradovlo fanove koje je uzdrmala vest koju je ranije preneo TMZ. Kako se navodi, glumca su dva radnika vile pronašla kako pluta u bazenu i izvukla ga napolje. Njegov je portparol je potvrdio da je Efron nakon incidenta hospitalizovan, te da se oporavlja sasvim dobro, a kući je pušten u subotu.

Portparol nije odgovorio na pitanje šta se glumcu zaista desilo, ali napominje kako je hospitalizacija bila samo mera predostrožnosti. Bivša Diznijeva zvezda je proteklih nekoliko nedelja provela u Španiji i Evropi, a malo pre incidenta u bazenu Efron se na sceni pridružio svetski poznatom di-džeju Martinu Gariksu.

foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre dve nedelje popodne je proveo na jahti na Ibici nakon što je ranije prošlog meseca posetio Sen Trope.

Podsetimo, pomenuti incident se dogodio skoro deceniju nakon onog u kom je glumac smrskao vilicu kada se okliznuo na par čarapa i glavom udario u granitnu fontanu. U intervjuu za Men‘s Health Magazine otkrio je kako je tada ostao bez svesti, a kada se probudio donji deo vilice mu je bukvalno visio s glave.

foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Efron je rekao kako su mu se zbog povrede povećali žvakaći mišići na unutrašnjoj strani lica i vilice pa stoga izgleda drugačije. Nakon incidenta glumac se našao na meti brojnih kritika jer se navodno podvrgnuo plastičnim operacijama, ali tvrdi kako je to sve posledica slomljene vilice. Kako kaže, nije ni znao da je zbog novog izgleda postao viralan na društvenim mrežama sve dok ga majka nije zvala i pitala za navodne operacije.

"Da mi je u velikoj meri stalo do tuđeg mišljenja i činjenice kako svi smatraju da sam se operisao sigurno ne bih mogao da radim ovaj posao“, rekao je glumac koji je postao senzacija nakon jednog snimka objavljenog na Dan planete Zemlje.

foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugogodišnji glumčev prijatelj Kajl Sandilends takođe je stao u njegovu odbranu i rekao kako Efron nikada ne bi nešto tako učinio i da bi to bilo nepotrebno jer je glumac već dovoljno zgodan i sam po sebi.

"To bi bilo kao da Pikasovu sliku išarate dečjim bojama“, rekao je.

Prošli mesec obožavatelji su ponovo postavili pitanja o njegovom izgledu nakon što su pogledali novi film "A Family Affair“, u kom glumi s Nikol Kidman.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam