"Slavimo našu ljubav danas i svaki dan", poručila je Hajdi Klum i tako čestitala svom suprugu, Tomu Kaulicu, godišnjicu braka. Poseban dan su proveli na plaži, ali je njihovo slavlje palo u drugi plan zbog izazovnog videa koji je manekenka objavila.

Klum je na plaži nosila samo donji deo bikinija, a svoje grudi je pokušala da pokrije samo rukama. Međutim, na snimku je u jednom trenutku pokazala previše, a čini se da to njoj nije stvaralo problem.

Osim grudi, pokazala je i duge noge koje je podigla u vazduh, dok je njen suprug ležao i "spavao" ispod nje. Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije i još jednom pokazali koliko su zaljubljeni.

"Nisam mogla boljeg da nađem. Volim te, Tom", napisala je Hajdi, koja je i na fotografijama pozirala u toplesu, ali se sakrila iza Kaulica.

Hajdi i Tom upoznali su se 2018. godine na rođendanskoj zabavi, a nekoliko meseci kasnije su ih uhvatili u poljupcu na snimanju šoua "America‘s Got Talent". Iste godine su se verili, a venčali su se u februaru 2019. Iste godine u avgustu su organizovali svadbu u Italiji.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Privatna arhiva OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu!