Čuvena glumica Penelope Kruz pojavila se juče na Beverli Hilsu sa suprugom i kolegom Havijerom Bardemom i njihovom decom, Lunom i Leom sa kojima se inače izuzetno retko viđa u javnosti.

Penelope Kruz prošetala je gradom u širem modelu džinsa, obući sa diskretnom potpeticom i bluzom sa čipkastim detaljima koja je njen stajling od krajnje ležernog pretvorila u elegantnije izdanje.

Ležernost u odevanju nije nimalo strana glumcu Havijeru Bardemu, što je bilo usklađeno i sa samom prilikom. Luna i Leonardo su baš porasli, a tinejdžerka je tokom šetnje i šopinga grlila svoju mamu.

profimedia0896199657.jpg
Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tinejdžeri prate modne trendove, svako na svoj način, a kako vidimo, nisu im strani ni markirani komadi poput torbe kakvu nosi sin poznatog para.

Penelope Kruz koja jeu aprilu napunila 50 godina, od 2010. godine je braku sa glumcem Havijerom Bardemom sa kojim je dobila sina Lea (13) i ćerku Lunu (10), naglasila je pre nekoliko meseci u intervjuu za "Elle" da je oduvek želela da bude majka i da je sa 20 godina na putovanju u Indiju pokušala da usvoji dete, ali nije uspela u tome.

Pričala je i tome da je ranije dosta radila pa je snimala po četiri filma godišnje. Sada može da bira šta će raditi, gde i kada. Uloge prihvata u skladu sa time da li se to može uklopiti sa brigom o deci. I nikada ne žali ako nešto odbije.

profimedia0896199652.jpg
Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Jer otkako su se rodili, činimo sve da budemo u potpunosti prisutni u njihovom odrastanju. To nam je najvažnije", rekla je o tome koliko su ona i suprug posvećeni deci.

(Kurir.rs/Žena/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!