Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (50), ponovo je u centru pažnje javnosti zbog svog ljubavnog života. Njegova nova veza sa 26-godišnjom italijanskom manekenkom Viktorijom Ćereti izazvala je brojne spekulacije i kontroverze. Nedavno su se pojavile glasine da su se verili, ali su istovremeno na površinu isplivali i komentari o njihovoj značajnoj razlici u godinama.

leonardo-dikaprio.jpg
CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: Printscreen/Profimedia

Mnogi su primetili da Leonardo ima sklonost ka mnogo mlađim partnerkama, a njegova veza sa Viktorijom to dodatno potvrđuje. Njihova razlika od 23 godine često je tema diskusija, a najnovije fotografije para samo su dolile ulje na vatru.

Oskarovac i njegova devojka krstare Sardinijom na luksuznoj jahti. Glumcu se tokom uživanja na Sredozemnom moru desila nezgoda što su paparaci zabeležili dok društvene mreže ponovo bruje o njihovoj vezi.

Kako slike pokazuju, izgleda da je glumca ujela meduza ili je doživeo neku sličnu nezgodu. U pomoć mu je priskočila devojka, kao i članovi posade jahte pa je sve brzo sanirano nakon čega se Dikaprio osmehivao. Zableženo je kako slavni glumac podiže šorts, tik uz intimnu zonu.

Javnost je podeljena u mišljenjima. Dok jedni smatraju da je veza odraslih osoba njihova privatna stvar i da razlika u godinama nije bitna, drugi ističu da Leonardova sklonost ka znatno mlađim partnerkama nije primerena. Ovi kritičari naglašavaju da su slike sa njihovog letovanja stalno pokazuju jezivu dinamiku između para, koja ne deluje kao zdrav odnos, jer prema njihovom mišljenju Leonardo gleda Viktoriju kao "komad mesa".

Komentari na društvenim mrežama su se nizali jedan za drugim: "Kada se Leonardo pretvorio u Džeka Nikolsona", "Ta meduza sigurno ima 21 godinu", "Od ‘Titanika‘ dovde", "Ovakve devojke ga ne bi ni pogledale, sigurno su sa njim samo zbog njegovog uticaja, a on ih koristi da sakrije svoju istinsku orijentaciju", aludirajući na to da je glumac možda gej.

Ostaje da se vidi da li će veza slavnog oskarovca sa Viktorijom Ćereti biti samo još jedan prolazni trenutak u njegovom burnom ljubavnom životu ili nešto više.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija EKSKLUZIVNO! Holivudski glumac u "PULSU SRBIJE"! Pričao o Srbiji, humanosti i svojoj želji: Nadam se da ću snimati film sa NJIM!"