Bračni status glumca Bena Afleka (51) i njegove supruge Dženifer Lopez (55) mesecima je glavna tema u svetu slavnih. Daily Mail je pisao o finalizaciji dokumenata o razvodu koja još uvek nisu predata, a sada su izvori bliski paru otkrili kako njih dvoje trenutno ne komuniciraju ni lično ni telefonski, piše Page Six.

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0874640971.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prestanak komunikacije dodatno otežava planiranje razvoda, a par ima predbračni ugovor. Jedina zajednička imovina koju bi trebalo da podele je njihova vila na Beverli Hilsu, vredna 68 miliona dolara, koja se trenutno prodaje.

profimedia0835051627.jpg
Michael Buckner / AFP / Profimedia 
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Kako izvori tvrde, par još nije angažovao advokate za razvod, već su detalje prepustili svojim poslovnim menadžerima.

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0878412931.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Aflek je kupio kuću samo nekoliko dana nakon što je par svoju vilu na Beverli Hilsu stavio na prodaju. Dženifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma "Atlas" u Los Angelesu pojavila se sama. Nakon toga viđeni su na košarkaškoj utakmici Benovog sina Semjuela, gde su takođe svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)