Glumica Megan Foks neprestano privlači pažnju javnosti. Prvo je to bilo zbog njenog neodoljivog izgleda, a u poslednje vreme stranice tabloida puni odnosom sa svojim dragim, muzičarem Mašinom Ganom Kelijem.

Malo šta se komentarisalo toliko kao izgled njene trojice sinova koje je dobila u braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom, od kog se razvela u oktobru 2021. godine. Razlog je činjenica da sva trojica njihovih sinova imaju dugu kosu i da često nose žensku odeću, pa i haljine.

megan-foks-profimedia0895930672.jpg
LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na njenim najnovijim paparaco fotografijama može se videti kako se šeta sa sinom, a iako dečak nosi "mušku" odeću, pažnju privlači njegova duga plava kosa zbog koje zaista više liči na devojčicu.

Međutim dežurnim dušebrižnicima za oko je zapalo nešto drugo pa im ovog puta nije u fokusu bila dečja odeća, već majčina.

megan-foks-profimedia0895930633.jpg
LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Megan je za šetnju izabrala dres koji je kombinovala s dubokim crnim čizmama, ali ono što je svima privuklo pažnju je njena gola zadnjica koja je virila ispod dresa dok je šetala sa sinom, što nije prošlo neprimećeno na društvenim mrežama.

Zgodna Megan, kojoj provokativne modne kombinacije i pokazivanje tela nije strano, ni ovaj put se nije obazirala na komentare.

profimedia0803014110.jpg
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je imala svojih sukoba s bivšim suprugom, i Megan i Brajan otvoreno govore o tome da će svojoj deci dozvoljavati da nose odeću koju žele i u tome su jednoglasni.

"Čuo sam od nekih ljudi kako govore da se ne slažu s tim što nosi haljine. Njima imam samo da kažem da me ne nije briga za njihovo mišljenje", rekao je glumac u ranijem intervjuu.

megan-foks0790314341.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Imam dete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, volela bih da čovečanstvo ne bude takvo. Još kad je imao samo dve godine, haljine su mu bile draže od pantalona", rekla je Megan Foks o svom devetogodišnjem sinu za Glamour UK. Odabir odeće svog sina, kaže, doživljava kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnoge knjige o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

megan-foks0791831349.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Neke od knjiga kažu da možeš biti dečak i nositi haljinu. Možete da se izrazite kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora da ima ikakve veze s vašom seksualnošću", rekla je Megan. Foks takođe kaže da je godinama radila na tome da podstakne Nou, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

Instagram JANO, BOLJA SI OD SAMANTE FOKS: Todorovićeva se baškari u Dubaiju, a usledio i komentar pravo sa ESTRADE! Evo ko HVALI pevačicu!