Reper Mašin Gan Keli je u podkastu "Dumb Blonde" otkrio da je bio na rehabilitaciji u avgustu 2023. i da je od tada trezan.

"Više ne pijem. Nisam pio od prošlog avgusta", kaže muzičar, koji je na odvikavanje otišao nakon završetka svoje evropske turneje 2023. godine.

"Nisam to nikome ni rekao, samo najbližima. To je bio prvi put da sam otišao na odvikavanje", rekao je. Kaže da je na rehabilitaciji otkrio kako upravljati svojim telom i koje su druge metode da se nosi s besom.

Svestan je da je preterivao

Kaže da je primetio da su njegovi psihijatri ranije odustali od njega, te da je tada postao svestan u kakvom je stanju i pomirio se s tim.

masin-gan-keli-profimedia0780350225.jpg
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Susreo sam se s mnogo psihijatara, neki su odustali od mene, i mnogi terapeuti su učinili isto. Postao sam svestan kakvo je moje stanje i pomirio sam se s tim", otkrio je. Međutim, kaže da mu je Megan Foks puno pomogla tokom trežnjenja.

"I dalje prihvatam činjenicu da će ovo putovanje biti teško za mene. Jako sam strog prema sebi, ali sam srećan što se osećam dovoljno prijatno da pokažem ljudima ko sam ja", rekao je. Kaže da je preterivao s alkoholom i marihuanom, ali da je koristio i druge supstance, poput kokaina i heroina.

megan-foks-masin-gan-keli-profimedia0745678656.jpg
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Potpuno sam trezan od svega", zaključio je.

Pre odvikavanja šuškalo se da je raskinuo s Megan

Pre nego što je otišao na odvikavanje šuškalo se da je raskinuo s Megan. Ona je prestala da ga prati na Instagramu, te su kružile glasine da je njihovoj vezi presudila treća osoba. Međutim, Megan je u oktobru 2023. objavila fotografiju s Kelijem, čime je potvrdila da su i dalje zajedno.

megan-foks-masin-gan-keli-profimedia0780610567.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Megan i Mašin Gan Keli su svoju vezu započeli 2020. nakon njenog razvoda od Brajana Ostina Grina. Navodno su se zbližili tokom snimanja filma "Midnight in the Switchgrass". Verili su se u januaru 2022.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija JEDINSTVEN PROJEKAT U SREMSKOJ MITROVICI: Napravili park za odvikavanje dece od interneta (KURIR TV)