Koliko ima nepogrešiv stil, dokazuju pohvale koje dolaze iz celog sveta. Jelena Đoković svojim modnim kombinacijama oduševljava i Anu Vintur, a na svakom turniru pomno se prate odevni komadi koje nosi. Jelena obožava eleganciju. Bira jednostavne i uglavnom jednobojne modele koji odišu luksuzom, a u poslednje vreme najviše nosi belu boju.

Ipak, kada je nakit u pitanju, uvek bira svoj omiljeni brend "Idyl". Njegov zaštitni znak su dijamanti koji se prave na specijalan način. Proizvedeni su u laboratoriji pomoću najsavremenije tehnologije. Izgledaju isto kao dijamanti iz rudnika, ali tehnika za dijamante koje nosi Jelena Đoković, isključuje ugrožavanje prirode, ljudske sredine i ljudskih života. Zašto je njen nakit u Parizu privukao toliku pažnju?

Belom haljinom je očarala prisutne, ali ništa manje pohvala nije dobila za zlatne minđuše. Reč je o modelu "Jill" koji ima četiri veća dijamanta i nekoliko manjih. Na zvaničnoj stranici ovog brenda, postoje modeli od belog i roze zlata. Cena jednog para iznosi 1.560 dolara, odnosno, nešto više od 167.000 dinara.

Jelena je model uklopila sa još jednim pod nazivom "Leah". Dok je pratila Novakov meč, imala je minđuše Lucia, Bea i Lou, a oko vrata ogrlicu Solo III koja košta 595 dolara, odnosno nešto više od 63.000 dinara. Ipak, najskuplji model su "La Poeme" zlatne minđuše sa dijamantima koje koštaju 5.290 dolara, odnosno više od 567.000 dinara.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

Bonus video:

Kurir NOLE ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci! (KURIR TELEVIZIJA)