Holivudski glumac Leonardo Dikaprio trenutno je na odmoru sa svojom devojkom Viktorijom Ćereti, a paparaci su ga uhvatili neposredno nakon što ga je ožarila meduza.

leonardo-dikaprio-profimedia0896294294.jpg
CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
glumčeva jahta je hitno zaustavljenafoto: CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac uživa na odmoru daleko od reflektora i kamera Holivuda, međutim podvodni svet mu ne da mira. Sa devojkom je ronio na dah kada je Dikaprija ožarila meduza. Odmah su zaustavili jahtu na kojoj se odmaraju kako bi mogli da se pobrinu za njega.

Na fotografijama koje je snimio paparaco, Dikaprio je stoji sa podignutim šorcem, a njegova devojka pokušava da mu sanira povredu. Vidljiva je opekotina od pipaka meduze.

leonardo-dikaprio.jpg
CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Leonarda Dikaprija opekla meduzafoto: CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S obzirom na Leov intenzivan bol i vriskove, njegova devojka i radnici na jahti pomogli su mu da se sanira povredu. Glumac je otišao pod tuš gde je uspeo da opere ranu, a osoblje mu je nanelo sprej protiv bolova. Na sreću, glumac je ostao nepovređen, ali se jako uplašio.

dikaprija-uzarila-meduza-profimedia0896294385.jpg
CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Dikapriu ukazana neophodna lekarska pomoćfoto: CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, budući da je povreda sanirana, oni nastavljaju da uživaju na evropskom odmoru sa Tobijem Megvajrom, Lukasom Hasom, Edvardom Eninfulom i Nilamom Gilom. Nastavljaju krstarenje po Evropi, od Španije do Italije, nakon čega se vraća na snimanje novog filma Pola Tomasa Andersona.

(Kurir.rs/I.M.)