Hari Čarls (25), koji je ove godine odneo zlato u preponskom jahanju na Olimpijskim igrama u Parizu, još jednom je iznenadio širu javnost.

Naime, nakon što je objavljeno da je osvojio zlatnu medalju, odjeknula je i vest da je u vezi sa najmlađom ćerkom pokojnog Stiv Džobsa, prenosi Daily Mail.

profimedia0896376321.jpg
SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia 
foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia

Iv Džobs, jedna od najbogatijih žena na svetu, svojevremeno je poželela da se takmiči na Olimpijskim igrama u istoj disciplini kao i njen dragi, međutim to se ovde godine nije desilo, ali je svakako uspela da privuče pažnju javnosti samom svojoj pojavom na tribinama u Versaju.

Nedugo nakon njegove pobede, objavila je video u kojem se vidi Hari koji joj hrli u zagrljaj preskačući ogradu tribina.

Iv, najmlađa ćerka Stiva Džobsa, između ostalog, bavi se i modelingom i potipisala je ugovor za istu agenciju koja je zadužena za ćerku Sindi Kraford - Kaji Gerber, a mogli smo je videti i, 2022. godine na Nedelji mode u Parizu, kako korača istom modnom pistom kao i Điđi Hadid.

Mimo modelinga i preponskog jahanja, deo svog života posvetila je i visokom obrazovanju, a završila je istoriju i međunarodnu politiku na čuvenom Univerzitetu Stanford.

Pre izvesnog vremena proglašena je za jednu od najboljih jahačica do 25 godina, a predstavljala je SAD na mnogobrojim međunarodnim događajima, na kojima se misli da je upoznala Harija.

screenshot-20240226-110104-copy.jpg
Instagram/evejobs 
foto: Instagram/evejobs

Prema rečima biografa njenog oca, Voltera Ajzaksona, Iv je imala svega šest godina kada je njen otac oboleo od raka pankreasa, a za nju voleo da kaže da je "dete sa najsnažnijom voljom koju je ikada video".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!