Jedna od najboljih srpskih odbojkašica Maja Ognjenović danas proslavlja 40. rođendan, a u istom danu sa saigračicama bije bitku za medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pre početka takmičenja, odbojkašica je rekla da će imati veliku podršku svojih najmilijih. Naime, na tribinama će biti svi članovi njene porodice

img20240806wa0255.jpg
Dado đilas 
Maja sa saigračicama igra protiv Italije u borbi za plasman u narednu fazufoto: Dado Đilas

"Moji najbliži dolaze u prilično ambicioznom momentu – od četvrtfinala pa nadalje. Morali su da uzmu u obzir razne okolnosti – ipak igre traju dve nedelje pa je nerealno da neko mora da traži odmor 20 dana na poslu da bi došao, a i finansijski je nezahvalno. Meni su uvek bili ili roditelji, ili sam Danilo, ili Danilo i moja sestra. Ne pamtim sem EP u Beogradu 2021. da su bili svi zajedno na tribinama. Sad će baš svi biti i biće prelepo sigurno“, rekla je odbojkašica za Meridian sport.

1608-dado-djilas.jpg
Dado đilas 
Danilo Ikodinović je Majina velika podrškafoto: Dado Đilas

Mnogi veruju da će ovo biti ujedno i poslednja Majina Olimpijada te da će se nakon takmičenja povući u zasluženu penziju. Doduše, od nje ovakva potvrda nije stigla.

Bonus video:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI