Al Paćinova (84) devojka Nur Alfala (30) u utorak je prvi put u javnosti pokazala lice njihovog sina Romana - 14 meseci nakon što ga je donela na svet .

profimedia0896560303.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Nur je viđena sa sinom ali bez Alafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur, koja je ranije izlazila sa 81-godišnjim frontmenom Rolingstonsa Mikom Džegerom, bila je zaljubljena mama dok je držala svog divnog dečaka - koji upadljivo podseća na Al Paćina. Nur je bila opušteno obučena za šetnju sa malšanom i delovalo je kao da se ne obazire na paparace koji je prate.

profimedia0896560256.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Ponosna majka malenog dečakafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paćino nije viđen u ovoj porodičnoj šetnji. Kada je TMZ pitao ovu lepoticu prošlog novembra da li se vidi da se udaje za Ala, ona je odgovorila: „Mislim da ne. Ja nisam tip koji se oženi", direktno je rekla.

al-pacino0793634220.jpg
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Al Paćino uživau ljubavifoto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, prošle godine postao je otac u devetoj deceniji, a zbog veze s 53 godine mlađom Nur Alfalah našao se u centru medijske pažnje i brojnih teorija zavere. Prvo se šuškalo da Al Paćino zapravo nije otac deteta te da je zatražio DNK analizu kako bi se utvrdila istina. Nakon toga njihova ljubav je navodno doživela krah, no uprkos tim navodima viđeni su kako šetaju zajedno ruku pod ruku.

Bonus video:

Kurir televizija "ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!" Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI