"DEVOJKE, OVO JE SLIKA I PRILIKA DA NOVAC NIJE SVE" Indijski milijarder šetao sa suprugom, a ono što je ona uradila su SVI OSUDILI
Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

video koji je obišao svet

"DEVOJKE, OVO JE SLIKA I PRILIKA DA NOVAC NIJE SVE" Indijski milijarder šetao sa suprugom, a ono što je ona uradila su SVI OSUDILI

Pop kultura -

Najmlađi sin najbogatije indijske porodice Ambani, Anant (28), oženio se 12. jula a slavlje je trajalo puna tri dana.

Mediji su ovaj događaj nazvali "venčanjem koje svet ne pamti". Anantova supruga (29) je ćerka milijardera Virena Merčanta, koji je izvršni direktor privatne medicinske kompanije Encore Healthcare.

Najbogatiji indijski par Anant i Radika
Najbogatiji indijski par Anant i Radikafoto: Ashish Vaishnav / Zuma Press / Profimedia

Slavlje su uveličale brojne svetske zvezde, političari i biznismeni među kojima su bili Bil Gejts, Hilari Klinton, Mark Zakeberg, Boris Džonson, Toni Bler, Rijana, Džastin Biber, Kim Kardašijan...

Paparaci bogati par mesec dana posle svadbe i dalje prate u stopu, pa su ih pre nekoliko dana uhvatili kako se šetaju Parizom, ali je jedna stvar mnogima zasmetala.

@taoualitamar Anant Ambani et son épouse Radhika font du shopping à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT

Anant i njegova supruga su prvo šetali držeći se za ruke, a onda je Raika pustila ruku i odjednom pojurila u automobil. On je takođe ubrzao korak, a šofer ih je odvezao u nepoznatom pravcu. Ono što je ljudima zapalo za oko je upravo trenutak kada je Raika pustila ruku i požurila automobila, dok se njen suprug mučio da šeta.

"Bože, izgledaju jezivo", "Ovo je savršen primer da novac nije sve", "Devojke drage, slika i prilika da novac nije sve u životu", "Ne znam koga mi je više žao", "On deluje kao dobar čovek, ali ona me je ovim potezom pred svima razočarala", "Ovo je mučno gledati", samo su neki od komentara šokiranih korisnika društvenih mreža.

Od luksuznog venčanja bole oči
Od luksuznog venčanja bole očifoto: Anshuman Poyrekar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, mnogi su se osvrnuli na zdravstveni problem koji Anant ima, pa ovu situaciju uopšte nisu shvatili pogrešno.

Ananat se godinama unazad bori sa astmom zbog čega ima veliki problem sa viškom kilograma. Kako je ranije objasnila njegova majka Nita Ambani, on je prinuđen da uzima velike količine inhalacionih steroida, što je i rezultiralo njegovim gojenjem. U jednom trenutku imao je čak 208 kilograma!

On je tokom 2016. i 2017. zapravo mogao da se pohvali dobrim stasom; tada je uspeo da za samo 18 meseci smrša preko 100 kilograma, pridržavajući se rigoroznog načina ishrane i fitnes režima. Stručnjaci koji su mu pomogli da smrša priznali su da je šetao 20 kilometara dnevno i da je unosio svega 1.200 kalorija na dan. Ipak, taj sistem nije bio održiv na duge staze, očigledno, a steroidi su opet uzeli svoj danak, te Ananta ponovo muči gojaznost.

Novopečeni mladenci su se pojavili i na Olimpijskim igrama u Parizu i izazvali veliku pažnju javnosti.

Njihovo pojavljivanje na OI privuklo pažnju
Njihovo pojavljivanje na OI privuklo pažnjufoto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Kamera je "uhvatila" mladoženju u nezavidnoj situaciji, kako čačka nos. Mnoge su slike toga znenadile jer su smatrali da bi Ambani trebalo da vodi više računa o svom ponašanju, kako u javnosti, tako i van kamera.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

00:05

SVADBA GODINE: Stigla velelepna limuzina da vozi mladence

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track