OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA NEVINA U 42. GODINI: Veruje u Boga i čuva se za BRAK "Niko neće da izađe sa mnom, MUŠKARCI MI GOVORE DA..."
Lolo Džons, ima 42. godine i čuva se za brak, Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

DRŽI DO SEBE

OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA NEVINA U 42. GODINI: Veruje u Boga i čuva se za BRAK "Niko neće da izađe sa mnom, MUŠKARCI MI GOVORE DA..."

Pop kultura -

Trostruka olimpijska šampionka u atletici, Lolo Džons, jedna je od najpoznatijih i uspešniji američkih sportistkinja, a juče je proslavila svoj 42. rođendan.

Međutim, sem po svom vrhunskom sportskom rezultatu, Lolo je javnosti popularna još po jednoj, pomalo kontraverznoj stvari - ona je i dalje nevina.

Naime, Lolo je odlučila da na svoj prvi intimni odnos čeka do braka, a ovo njeno priznanje svojevremeno je šokiralo američku javnost, a i šire, prenosi Unilad.

"Pokušavala sam da budem sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali sve se uvek završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Rešena sam da imam odnose tek kada stupim u brak, ali nikako ne mogu da pronađem pravog, strpljivog muškarca," izjavila je Lola svojevremeno i dodala da joj je javno priznanje znatno uticalo na ljubavni život, kao i da smatra da je to bila greška.

Takođe je navela da je, pre osam meseci, bila u flert zoni sa jednim muškarcem ali da je, nažalost, opet ostala slomljenog srca, o čemu je pisala na svom Instagram profilu.

"U jednom trenutku pričao mi je da sa mnom želi brak i decu, a onda je nastavljao da me drži u prijateljskoj zoni. Osećam teskobu u srcu. Isrpljena sam od dejtova i upoznavanja takvih," izjadala se Lola svojim pratiocima pa dodala:

"Stalno se molim Bogu da mi pošalje pobožnog čoveka. Molila sam se godinama, u suzama molila, da nađem muža. Čak sam se molila i da skloni tu želju iz mog srca, ako mi nije suđeno da se udam. Ali kako godine prolaze, tako sve jače želim da imam muža i decu, moju sopstvenu porodicu. Ali, srce mi je konstatno slomljeno. Često me zadirkuju zbog moje odluke da nemam seks pre braka. Muškarci mi šalju poruke kako sam stara, da sam isprana i da treba da završim s tim. Tada ja zajecam. Gde si, Bože?".

Prema Lolinim rečima ovo je nešto najteže što je uradila u svom životu, pa čak i od pripremnih treninga za Olimpijske igre.

"Teže je bilo ostati nevin pre braka nego završiti fakultet. Bila sam u iskušenju, imala sam mnogo prilika," rekla je.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:48

BRAK JE ŽIV ODNOS, A SVE ŠTO JE ŽIVO MORA SE NEGOVATI Stručnjaci o uzrocima razvoda: Jedna okolnost se bitno promenla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track