Nataša Stanković i slavni indijski igrač kriketa Hardik Pandju razveli su se nakon četriri godine braka. Ova poznata lepotica iz Požarevca trenutno je u Srbiji sa njihovim sinom Agastijem.

natasa.jpg
Instagram 
Razvod posle 4 godinefoto: Instagram

Još uvek nije poznato da li će se vratiti u rodnu zemlju ili nastaviti da živi u Indiji, a čini se da Hardik ne tuguje, budući da ga ondašnji mediji već povezuju sa drugim devojakama.

Kraj ljubavi sa najbogatijim sportistom Indije

Iako je sve delovalo idilično, par je nedavno potvrdio da se razvodi na Instagramu.

- Posle četiri godine zajedničkog života, Hardik i ja smo odlučili da se raziđemo. Oboje smo dali sve od sebe, ali verujemo da je razlaz u najboljem interesu za oboje.

Ovo je bila teška odluka za nas, s obzirom na radost, uzajamno poštovanje i zajedništvo koje smo imali dok smo gradili našu porodicu. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar našeg života i oboje ćemo biti uz njega kako bismo mu pružili sve što možemo da bi bio srećan - napisali su bivši supružnici.

Živeli su bajku

Podsetimo, Nataša i Pandju su se verili januara 2020. godine, a iste godine jula meseca dobili su sina Agastja. Uzevši u obzir da su, prošle godine u februaru, obnovili bračne zavete, vest o njihovom razvodu iznenadio je mnoge.

Tema tabloida

Ova crnka je neretko tema indijskih tabloida, a svojevremno se zabavljala i sa poznatim glumcem Alijem Gonijem, no ni sada njen privatni život nije ništa manje uzbudljiv.

Lepa Požarevljanka (32) je u Indiju došla davne 2012. godine radivši kao model, a godinu dana kasnije dobila je ulogu u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha", što je bila prekretnica u njenoj karijeri. Nakon toga pojavila se i u indijskom rijaliti šou "Veliki gazda", kao i u njihovoj verziji emisije "Ples sa poznatima".

(Kurir.rs/I.M.)