U domu Novaka Đokovića šećer i prženje su potpuno zabranjeni, a za sve ukućane važi pravilo o zdravoj ishrani. Ipak, iako Novak i Jelena vode računa o namirnicama koje jedu, kod bake Dijane, situacija je malo drugačija.

"Pusti te bezglutenske"

stefan-jelena-tara-djokovic.jpg
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Poseban režim ishrane u domu Đokovićafoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke.

Uvek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske"- ispričala je Dijana kroz smeh gostujući u emisiji "Dok anđeli spavaju".

profimedia0782799341.jpg
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Dijana i Srđan su ponosni baka i dekafoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srđan i Dijana Đoković ne kriju koliko vole da provode vreme sa unucima Stefanom i Tarom, koji su trenutno centar njihovog sveta. A kao svaki baka i deka spremni su da im ispune sve želje.

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima - ispričala je tada Dijana.

"Nisam ja tu da ih vaspitavam"

dijana.jpg
Nebojša Mandić, AP Alberto Pezzali 
Dijana ističe da ona ne treba da vaspitava decufoto: AP Alberto Pezzali, Nebojša Mandić

Kako je tada otkrila potpunu kontrolu nad vaspitanjem dece prepustila je Novaku i Jeleni, a Srđan i ona se trude da im ulepšaju detinjstvo.

- Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar - ističe.

Sa druge strane deda Srđan,nije oduševljen što nema tako često priliku da ih viđa.

screenshot-20240804-200752.jpg
Printscreen 
Nedostaju im unucifoto: Printscreen

- Viđam ih, ali ne tako često zato što imaju mnogo obaveza – rekao je Novakov otac Srđan.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir Novak Đokovć u Crnoj Gori