FRANCUZ ZBOG MEĐUNOŽJA ISPAO SA OI DOBIO NEVEROVATNU PONUDU: Zakačio lestvicu i ostao bez medalje, a sada sledi preokret za njega
Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

hit

FRANCUZ ZBOG MEĐUNOŽJA ISPAO SA OI DOBIO NEVEROVATNU PONUDU: Zakačio lestvicu i ostao bez medalje, a sada sledi preokret za njega

Pop kultura -

Muškost skakača s motkom Antonija Amiratija možda ga je sprečila da dostigne olimpijsku slavu, ali bi mu sada mogla pomoći da zaradi veliki novac. Kompanija za zabavu za odrasle francuskom sportisti nudi ogromnih 250.000 dolara da pokaže svoje atribute pred kamerom.

Naime, Antoni je dobio pismo od jednog popularnog sajta za odrasle nakon što je na Olimpijskim igrama u takmičenju skok sa motkom "svojom muškošču" zakačio lestvicu koja je potom pala, čime je završio svoje učešće u ovom nadmetanju.

Polni organom je srušio lestvicu
Polni organom je srušio lestvicufoto: Printscreen

Entoni je posle ispadanja postao hit na društvenim mrežama, a primetio ga je i potpredsednik kompanije CamSoda koja se bavi filmovima za odrasle Darin Parker koji mu je poručio:

"Da se ja pitam nagradio bih te za ono što su svi drugi videli, tvoj talenat ispod pojasa. Kao ljubitelj aktivnosti usmerenih na međunožje, hteo bih da ti ponudim 250.000 dolara u zamenu za 60-minutnu emisiju tokom koje bi pokazao svoje atribute, bez letve, naravno".

Amirati se oglasio nakon ispadanja sa Olimpijskih igara i rekao da je razočaran, ali nije se osvrnuo na brojne komentare koji kruže društvenim mrežama.

(Kurir.rs/TMZ/M.F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track