Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara. Srbija je savladala favorizovanu Grčku sa 12:11,a gol odluke postigao je neverovatnI Nikola Jakšić 1.2 sekunde pre kraja. Vaterpolista Dušan Mandić ponovo je imao noseću ulogu i omogućio saigračima šansu za novi uspeh.

Godinama unazad Mandić je jedan od važnijih igrača, a bio je i deo zlatne generacije delfina koji su Srbiji doneli brojne medalje. Najveću podršku tokom prethodnih godina pružila mu je porodica koja mu je i veliki oslonac kako privatno tako u karijeri.

Ko je žena Dušana Mandića

Slađana Mandić više od deceniju je velika podrška trofejnom sportisti, a pre dve godine njih dvoje su porodicu uveličali 2019. godine kada su dobići ćerkicu Lenku, a trigodine kasnije na svet je stigao njihov naslednik Ognjen.

Dušan i Slađana su se upoznali u jednom beogradskom restoranu, kada ona je išla u srednju ekonomsku školu, a Dušan u gimnaziju. Oni su još tada pokazali simpatije jedno prema drugom, a pred prvim velikim izazovom su se našli 2015. godine. Zbog obaveza u klubu Mandić se preselio u Italiju pa su neko vreme funkcionisali na daljinu. To je dodatno ojačalo njihovu ljubav.

Neke stvari nisu uvek išle po planu, a o tome je Mandić svojevremeno govorio. Naime, otkrio je kako je planirao da romantično veri svoju voljenu, međutim, neke stvari ispadnu drugačije nego što smo zamislili.

311482637-623131709456563-6443160255317518982-n.jpg
Printscreen Instagram 
Dušan Mandić sa suprugom i ćerkomfoto: Printscreen Instagram

Moja je želja bila da iznajmim barku i da je zaprosim dok plovimo negde na moru. Ne bih sada da objašnjavam razloge, ali ispalo je potpuno drugačije. Prsten sam kupio na početku sezone u Italiji i smišljao kako to da učinim. Nismo se videli dva meseca, a kada je došla, kasnio sam na aerodrom zbog utakmice. Bio sam strašno nestrpljiv da je konačno vidim. Kada smo krenuli ka stanu, pre nego što smo ušli u automobil kleknuo sam i zaprosio sam je. Ovoga puta nula bodova za romantiku, ali iznenađenje je bilo pravo. I što je najvažnije – rekla je da“, ispričao je vaterpolista za Hello.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija ŠOKANTNA PROGNOZA STANKOVIĆA PRED MEČ SA DRIM TIMOM: Amerika je favorit, ali postoji RECEPT ZA POBEDU! Bio je i 2002. godine