ŠTA SE DESILO SA JEDNOM OD NAJPLAĆENIJIH MANEKENKI SVETA? Svi govore o njenim STRIJAMA i opuštenoj koži, za sve su krivi poroci?
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

neprepoznatljiva

ŠTA SE DESILO SA JEDNOM OD NAJPLAĆENIJIH MANEKENKI SVETA? Svi govore o njenim STRIJAMA i opuštenoj koži, za sve su krivi poroci?

Pop kultura -

Kada je Kejt Mos postala jedna od najpoznatijih britanskih manekenki devedesetih, omiljeno lice Kalvina Klajna, ali i drugih poznatih dizajnera, nije trebalo dugo da joj slava udari u glavu. Noćni izlasci, podstaknuti alkoholom i drogom, narušili su njen imidž, a fotografije, uključujući i jednu od njenih konzumaciju kokaina, preplavile su medije. Nakon određenog perioda ostavila je takav život iza sebe i okrenula se zdravom načinu života.

Kejt Mos
Kejt Mosfoto: WP Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska manekenka Kejt Mos (50) fotografisana je na porodičnom odmoru na Ibici gde joj društvo prave ćerka i dečko.

Od zavodljive lepotice za kojom su muškarci glubili glavu, nije ostalo gotovo ništa. Kejt kao da se potpuno prepustila godinama, a o njenoj figuri mnogi govore. Kejt se ne stidi da pokaže sve svoje nesavršenosti. Telo zbog kojeg je zarađivala ogromne svote novca sada je nestalo s godinama, a ona se ni ne trudi da povrati formu.

Kejt Mos na odmoru na Ibici
Kejt Mos na odmoru na Ibicifoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Opuštena koža i strije samo su neke od stvari koje privlače pažnju. S obzirom na to da Kejt poslednjih godina vodi veoma nezdrav način života, nije ni čudo što je to uticalo i na njeno telo. Manekenka je više puta viđena na ludim žurkama na kojima nije ispuštala cigarete i alkohol iz ruku.

Kejt Midlron fotografisana na Ibici
Kejt Midlron fotografisana na Ibicifoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Još uvek povremeno pušim. Čula sam da kad prestaneš, da se stvarno vidi po koži. Ali, nisam prestala... još", rekla je manekenka za The Sunday Times.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track