Poslednjih godina brojne poznate dame osmelile su se i javno progovorile o najmračnijim uspomenama. One smogle snage i otkrile da su na početku karijere bile zlostavljane od raznih ljudi iz filmske industrije.

Ovakvu sudbinu doživela je i danas jedna od najpoznatijih glumica današnjice. Uma Turman otkrila je da je imala samo 16 godina kada je doživela brutalno seksualno zlostavljanje.

uma-turman.jpg
Daily Mail 
Uma Turman progovorila o zlostavljanju na početku karijerefoto: Daily Mail

Kada je imala 16 godina, živela u studijskom stanu na Menhetnu i počela svoju filmsku karijeru, otišla je u klub jedne zimske večeri i upoznala skoro 20 godina starijeg kolegu, koji ju je ubrzo nakon toga namamio u hotelsku sobu i seksualno zlostavljao, otkrila je jednom prilikom za New York Times.

uma-turman.jpg
Profimedia 
Uma turman bila je Harvijeva žrtvafoto: Profimedia

"Pokušala sam da kažem ne, plakala sam, uradila sam sve što sam mogla. Rekao mi je da su vrata zaključana, ali nikad nisam pritrčala i probala da otvorim kvaku. Kada sam došla kući, sećam se da sam stla ispred ogledala i pogledala svoje ruke i bila tako ljut na njih što nisu krvave ili nemaju modrice. U takvim situacijama se ili borite ili predate, verovatno. Postajete više ili manje popustljivi, a ja mislim da sam postala manje popustljiva", ispričala je glumica.

Kanije je otkrila da je reč o producentu Harviju Vajnstinu koji je danas u zatvoru, osuđen na 23 godina zbog mnogih napada seksualne vrste.

(Kurir.rs/Glossy/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija ŠOKANTNA PROGNOZA STANKOVIĆA PRED MEČ SA DRIM TIMOM: Amerika je favorit, ali postoji RECEPT ZA POBEDU! Bio je i 2002. godine