Jedno od lica koje uveseljava prisutne u Parizu tokom održavanja Olimpijskih igara je i legendarni reper Snup Dog. Trenutno je u odličnoj formi, ne u muzičkom smislu, već u pružanju neverovatnih komentara, koji gledaocima pruža pravu zabavu.

profimedia0892616658.jpg
Anita Chambers / PA Images / Profimedia 
Snup Dog uzima 500.000 dnevnofoto: Anita Chambers / PA Images / Profimedia

Na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. vidi se Snup Dog u najboljem izdanju u smislu zabave publike i gledalaca, ali je navodno svakodnevno plaćen ogromnih 500.000 dolara plus drugi relevantni troškovi, navodi EconimicTimes.

Ovo ga čini jednom od trenutno najplaćenijih ličnosti na Olimpijskim igrama u Parizu, ali reper takođe zadržava prisebnost.

Snup Dog je viđen kako oblači punu konjičku opremu na Olimpijskim igrama u Parizu tokom promocija i čak je navodno razmenjivao igle sa timom SAD, što je bio glavni predmet diskusije u izveštajima.

profimedia0492903232.jpg
Profimedia 
Snup Dog uzima 500.000 dnevnofoto: Profimedia

Snup Dogovi fanovi su mišljenja da svaki peni dat popularnom reperu vredi, na osnovu količine zabave i angažmana koji je ove godine pružio Olimpijskim igrama. Neki korisnici Tvitera tvrde da reper vredi dvostruko više od iznosa koji mu trenutno plaćaju.

(Kurir.rs/I.M.)