Jelena Đoković, supruga najboljeg sportiste ikada Novaka Đokovića, imala je priliku da provede vremena sa mnogim slavnim ličnostima, među kojima su Viktorija i Dejvid Bekam.

3942911-profimedia0896267929-edit.jpg
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 
Jelena i Novak imaju dvoje decefoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U jednom periodu, Jelena se suočavala sa anksioznošću, jer nije mogla da shvati kako da sačuva Stefana i Taru od pritiska javnosti. Pomoć je potražila od Viktorije Bekam, čiji je ceo život bio pod oštrim okom medija.

Ipak, odgovor čuvenog fudbalera i dizajnerke lako bi se mogao doživeti kao "hladan tuš".

viktorija-bekam-dejvid-bekam-profimedia0813476106.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 
Upitala Viktoriju Bekam za savetfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju nema neko slično iskustvo. Igrom prilika, pre možda je to bilo šest godina, smo bili na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekom i ja sam došla sa pitanjem: 'Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece'.

Ja sam tada baš bila i anksiozna, sa tom potrebom da ih zaštitim. Dejvid i Viktorija su to samo prihvatili, rekli su: 'Pa dobro, moraš da uzmeš to kao realnost' - ispričala je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest".

screenshot-20240804-200752.jpg
Printscreen 
Jelena želi da zaštiti decu od medijafoto: Printscreen

Kako je otkrila u početku joj je bilo teško da prihvati, ali se s godinama mnogo lakše nosi sa tim.

- Neki ljudi se prilagode tome. Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne. Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo.

whatsapp-image-20240804-at-13.59.56.jpg
Dado đilas 
Gotovo je nemoguće izbeći aparatefoto: Dado Đilas

I ja sam u svakodnevnom prihvatanju situacija koje su mi nametnute ovom ulogom. Neke mnogo teže prihvatam nego druge i često se osećam kao da sam izdala svoju decu time što sam ih izložila brojnim ljudima koji slikaju, koji ih procenjuju. Kod nas ni rođendani i slave ni krštenja ni ništa ne može da prođe bez nekoga ko to snima - zaključila je Jelena.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Instagram/jelenadjokovicndf JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)