Universal Pictures kupio je filmska prava na knjigu Britni Spirs, pa je u pripremi biografski film o pevačici. Britni je prošle godine objavila memoare "Žena u meni" ("The Woman In Me") u kojima je progovorila o teškim trenucima kroz koje je prošla tokom života, a uskoro će knjiga biti preneta na filmsko platno.

britni.jpg
Instagram 
Britni Spirsfoto: Instagram

Britni je potvrdila vesti o „tajnom projektu“ na društvenim mrežama, napisavši da je Plat „uvek snimao njene omiljene filmove“ i poručila svojim fanovima da „ostanu uz nju“ za još vesti.

Film će režirati Džon Ču, reditelj filma "Crazy Rich Asians", a produciraće ga Mark Plat koji je u karijeri dobio dva Emija i Tonija, a poznat je po filmovima "Legally Blonde" i "Scott Pilgrim vs. the World". Dvojac je već sarađivao na mjuziklu Wicked u kojem glavnu ulogu ima Arijana Grande.

Iako detalji o filmu nisu još uvek poznati, nagađa se ko bi mogao imati glavne uloge. Brojni smatraju kako bi ulogu Britni dobro mogle odigrati Sidni Svini, Edison Rae, Dav Kameron i Mili Bobi Braun, a brojni fanovi pevačice su rekli da bi za istu ulogu savršena bila Sabrina Karpenter, koja je trenutno među najpoznatijim pop pevačicama u svetu. U ulogu Džastina Timberlejka bi se, kako brojni smatraju, savršeno uklopili Hari Stajls iliDžošua Baset.

profimedia0816897815.jpg
Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Knjiga Britni Spirsfoto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, memoari koje je Britni objavila u oktobru 2023. su se prodali u više od 2,5 miliona primeraka samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Kurir.rs/Variety/M.F.)

Bonus video:

Instagram Bizarni video Britni Spirs