Bivša teniserka i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama Serena Vilijams doživela je neprijatnost u jednom restoranu u Parizu.

Serena trenutno sa porodicom boravi u francuskoj prestonici, gde se održavaju 33. Olimpijske igre. Neretko se može videti na mečevima, a posebnu pažnju privuklo je njeno prisustvo muškom finalu u tenisu pre nekoliko dana.

untitled.jpg
Pritnscreen/Instagram 
Serena Vilijams sa porodicomfoto: Pritnscreen/Instagram

Ipak, uživanje u gradu svetlosti pokvarila je neprijatnost. Ona je u društvu ćerki želela da veče provede na krovnoj terasi jednog luksuznog pariskog restorana, ali je odbijena, što je objavila na društvenim mrežama.

- Avaj, poluostrvo Pariz, uskratili su mi pristup praznim krovnim terasama i lepšim mestima, ali nikada u društvu dece. Za sve postoji prvi put - izjavila je na društvenoj mreži X.

Nakon toga se oglasio i restoran.

- Draga gospođo Vilijams, primite naše najdublje izvinjenje zbog razočaranosti na koju ste večeras naišli. Nažalost, naš bar na krovu je zaista bio popunjen i jedini slobodni stolovi koje ste videli pripadali su našem gurmanskom restoranu, koji je bio potpuno rezervisan - glasio je odgovor hotela.

serena.jpg
Printskrin 
Serena Vilijams besna na svefoto: Printskrin

Zaposleni u restorano kasnije je objasnio je za Varajeti da je Vilijamsova izgledala „neprepoznatljivo“ kada je stigla u restoran sa drugom ženom i dečijim kolicima.

- Moj kolega je nije prepoznao i oseća se užasno, ali joj je rekao ono što bi rekao svakom drugom klijentu, a to je da sačeka dole u ​​baru da se sto oslobodi. To nije bilo apsolutno ništa lično - prenosi Varajeti.

(Kurir.rs/I.M.)