CVETNI MINIĆ I JAPANKE: Jelena Đoković blista u potpuno opuštenom izdanju, dok Novak svira violinu ona u PAPUČAMA I BEZ ŠMINKE
Uživa u ležernom izdanju, Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

opušteno izdanje

CVETNI MINIĆ I JAPANKE: Jelena Đoković blista u potpuno opuštenom izdanju, dok Novak svira violinu ona u PAPUČAMA I BEZ ŠMINKE

Pop kultura -

Najbolji sportista svih vremena Novak Đoković nakon osvojenog zlata na Olimpijskim igrama u Parizu priredio je neverovatnu proslavu, a slike i snimci i dalje pristižu u javnost.

Novak organizovao slavlje za pamćenje
Novak organizovao slavlje za pamćenjefoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Možda Đoković nije stigao od naleta emocija da proslavi zlato "svirajući reket", ali je angažovao poznato litvanskog violinistu Julijana Mihailoviča Rahlina koji je za njega priredio spektakularno veče.

- Kakva nezaboravna noć... Prethodne noći smo Sara Mekeravi i ja svirali na improvizovanom koncertu za neverovatnog Novaka Đokovića da sa njim proslavimo osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. - napisao je violinista na Instagramu.

A budući da je Tara krenula na časove violine, Nole nije mogao da odoli i izazovu i uzeo je u ruke.

- I znate šta? Novak je uzeo Sarinu violu i svirao je duet sa mnom. Ko bi rekao da je takav talenat. Da li ćemo možda u budućnosti videti Novaka Đokovića kao violistu svetske klase? - zapitao se Litvanac koji je na Instagramu podelio i snimak sa proslave.

Sve oči u Jelenu

Mnoge je iznenadio stajling Jelene Đoković koja je obukla cvetnu letnju haljinu, dok je na nogama imala japanke.

Ovaj ležerni izgled oduševio je pratioce. Svi su komentarisali njenu opuštenost, a pažnju je privuklo i to što je Jelena došla bez šminke.

Još jednom svaka čast na prirodnom izgledu.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track