ONE SU UKROTILE ORLOVE: Lepše polovine košarkaša Srbije ne propuštaju priliku da ih bodre sa tribina, a imaju čime i da se ponose
Žene srpskih košarkaša, Foto: Instagram / aleksaavramovic, Instagram / brittnetta, Instagram / tiana.sumakovic, Instagram / ognjen.dobric, Instagram / guduric

timski igrači

ONE SU UKROTILE ORLOVE: Lepše polovine košarkaša Srbije ne propuštaju priliku da ih bodre sa tribina, a imaju čime i da se ponose

Pop kultura -

Košarkaši Srbije vode velike bitke na Olimpijskim igrama i svojim potezima nekada raduju, a nekada nerviraju čitavu naciju. Dok četa Svetislava Pešića trči, asistira, skače, pogađa i izgara na terenu, njihove lepše polovine "grickaju nokte" na tribinama ili pored malih ekrana.

Nemaju svi reprezentativci Srbije devojke ili supruge, ali oni koji ih imaju - imaju i čime da se pohvale! Mi smo za vas izdvojili nekoliko izabranica naših reprezentativaca!

Filip Petrušev i Tiana Šumaković

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i akvizicija Filadelfije, Filip Petrušev, veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković.

Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi, a ona je u centar pažnje javnosti došla posle incidenta na večitom derbiju u kom su se našli Petrušev i Matijas Lesor.

Tiana Šumaković
foto: Instagram/tiana.sumakovic

Kolika mu je podrška moglo se videti i pre dva dana, kada je nakon spektakularnog preokreta košarkaške reprezentacije nakon kojeg je savladala reprezentaciju Australije sa rezultatom 95:90 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara.

Tiana nije mogla da obuzda emocije pa je posle završetka paklene utakmice, objavila je video na kom se nije snebivala da zaplače dok je u ruci držala zastavu Srbije.

Tiana Šumaković
foto: Printscreen/Instagram/Tiana.Sumakovic

"Ponos," napisala je kratko na svom Instagram storiju.

O Tiani se ne zna mnogo, ne voli da se eksponira u javnosti, ali prema onome što objavljuje na svom profilu može se zaključiti da voli da putuje i prati modne trendove.

Aleksa Avramović i Teodora Avramović

Krajem septembra 2022. godine Aleksa Avramović "stao je na ludi kamen" i krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Teodorom bračnim zavetima u crkvi.

Teodora je Aleksi velika podrška na svakom koraku i nema dileme da je jedna od najzaslužnijih što košarkaš napreduje iz godine u godinu, te je sada veoma bitan igrač, kako u sastavu CSKA, tako i u reprezentaciji Srbije.

Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

Marko Gudurić je 2021. godine stupio u bračne vode sa dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Dujović, te mu je upravo ona i dalje najveća podrška.

Gledajući ga kako igra na terenu, a nema dileme da mu je upravo prelepa Aleksandra pomogla da se psihički spremi za sve izazove.

Ognjen Dobrić i Vesna Dobrić

Još jedan par koji je čitav život zajedno.

Ognjen i Vesna Dobrić upoznali su se još u ranoj mladosti, a nešto kasnije su se i venčali.

Dobrić nikada nije krio da mu je Vesna velika podrška, pa je jednom prilikom za srpske medije istakao kako najviše voli da provodi vreme upravo sa njom.

Par se krije od očiju javnosti, Vesna svoj Instagram profil drži zaključan, ali je Ognjen često objavljivao zajedničke fotografije na kojima se moglo videti kako ljubav cveta.

Bogdan Bogdanović i Britani Neta

Ljubavni život Bogdana Bogdanovića često je pod budnim okom javnosti, pa zbog toga kapiten košarkaške reprezentacije Srbije pokušava da sakrije sa kim je u vezi.

Ipak, na venčanju Nemanje Nedovića Bogdan se pojavio sa vrelom tajanstvenom devojkom za koju se kasnije saznalo da je u pitanju Britani Neta, atraktivna američka manekenka i dizajnerka koja je svojevremeno bila i u izboru za mis države Nju Džersi, gde je završila kao prva pratilja.

Britani Neta, Bogdan Bogdanović
foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

Ako su zajedno - ona bi definitivno mogla da bude kapiten ove petorke, isto kao što je Bogdan lider košarkaške reprezentacije Srbije.

Nikola i Natalija Jokić

Natalija je sve samo ne "obična žena košarkaša".

Par se upoznao davne 2013. godine. Sa Nikoline strane to je bila ljubav na prvi pogled. Par se razdvojio na kratko kad je Natalija otišla na studije u Ameriku. Uprkos tome, ova srednjoškolska ljubav je opstala, a 2022. godine postali su roditelji ćerke Ognjene.

Nikola je od 2015. godine i u NBA-u, a njegova najveća podrška i vetar u leđa su upravo Natalija i ćerkica.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track