Hiljade razočaranih i tužnih obožavalaca Tejlor Sviftokupilo se juče na ulicama Beča, nakon što je pevačica morala da otkaže sva tri koncerta u gradu zbog terorističkih pretnji.

profimedia0895291843.jpg
Newspix/ABACA / Abaca Press / Profimedia 
Tejlor Sviftfoto: Newspix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Obožavaoci su zajedno pevali pesme svoje omiljene pevačice, a iako su bili izuzetno tužni, nisu dozvolili da im putovanje u potpunosti propadne. „Neustrašivi smo“, napisao je jedan obožavalac.

Na TikToku su se pojavili snimci iz vazduha koji su pokazali koliko je fanova zapravo na ulicama, što je oduševilo i one koji nisu ni hteli da dođu na koncert. „Pogledajte radost koju ona donosi, plakala sam gledajući ovo“, „Ovo je moć lepote, radosti i ljubavi i ništa je ne može uništiti“, napisali su.

Mnogi su karte kupili godinu dana ranije i dali poslednji cent za ulaznicu na koncert, pa je u vodu bačeno na hiljade evra koje su obožavaoci platili za boravak u Beču. Nestvarne slike i snimci obišli su svet, a na njima ljudi hodaju ulicom i plaču zbog otkazanog nastupa Tejlor Svift.

Veliki broj njih koji su se okupili u gradu su tamo proveli ceo dan, a piše se da su otpevali gotovo celu set listu koju Tejlor inače peva na svojim koncertima.

Neki od njih zahvalili su se policiji što je tokom celog dana nadgledala situaciju i štitila ih.

Pevačica je slomljena zbog celokupne situacije pa i dalje nije smogla snage da se lično obrati vernim fanovima, te su zasad samo organizatori saopštili da koncerta, nažalost, neće biti.

Međutim, uz sve pozitivne snimke iz Beča su se našli i negativni komentari onih koji smatraju da nije trebalo da izlaze na ulice. "Glupa je ideja sada se okupljati i stvarati gužvu kad ne znate šta se sledeće može dogoditi", bio je jedan od komentara.

Inače, grad Beč je odlučio da obraduje obožavaoce pevačice pa im je omogućio besplatne izložbe i modne revije, a u radnjama brenda Svarovski su svima koji su imali ulaznice davali besplatne ogrlice.

Nakon što je Taylor otkazala koncerte u Beču, na situaciju je reagovao i njen dečko, američki fudbaler Travis Kelsi. "Jako je zabrinut", rekao je izvor za Page Six i dodao da je Travis odmah nazvao Tejlor nakon što je saznao što se dogodilo. Međutim, fudbaler joj se neće pridružiti na ostalim koncertima u Evropi zbog utakmica koje ima.

(Kurir.rs/JutarnjiList/M.F.)

Bonus video:

Kurir teleivizija "TERORISTIČKI AKT U MOSKVI ĆE IMATI OZBILJNE POSLEDICE!" Janjić: Moguće je da su napad izveli Čečeni, Rusija u teškoj situaciji!