Destine hiljada obožavatelja pop zvezde Tejlor Svift (34) ostali su bez tri koncerta u Beču zbog sigurnosnih mera protiv mogućeg terorističkog napada.

Uprkos velikom razočarenju, svi fanovi u Beču imaju priliku da provedu vreme uz muziku superzvezde sa ostalim fanovima. Grad i njegove atrakcije ostaju dostupni bez ograničenja.

Fanovi Tejlor Svift odlučili su da izvuku najbolje iz situacije pa su se, uprkos kiši, okupili u ulici "Cornelius" i počeli da pevaju, a neki od njih su i zaplakali. Razmenjivali su narukvice, što je uobičajena praksa na njenim koncertima, a video snimci okupljanja brzo su preplavili društvene mreže.

Naime, Beč je odlučio da pruži utehu brojnim obožavateljima, koji su stigli iz raznih zemalja Evrope i sveta, pa su na službenim stranicama grada Beča objavili da su sve izložbe i modne revije besplatne za posetioce sa kupljenim kartama za koncert.

Grad je, takođe, omogućio besplatan ulaz na stadion "Wiener Stadionbad" za sve koji pokažu kartu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno da uđu u neke klubove. Mimo toga, pojedini ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz pokazanu ulaznicu za koncert, a jedna prodavnica čak deli besplatne ogrlice.

(Kurir.rs/Index/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA