EVA LONGORIJA U BIKINIJU OD KOJEG STAJE PAMET: Nakon kritika da se zapustila, sad je jednim potezom svima zapušila usta (FOTO)
Eva Longorija sa porodicom u Španiji, Foto: SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

prezgodna

EVA LONGORIJA U BIKINIJU OD KOJEG STAJE PAMET: Nakon kritika da se zapustila, sad je jednim potezom svima zapušila usta (FOTO)

Pop kultura -

Eva Longorija (49) privukla je veliku pažnju kada se pojavila na plaži u Španiji.

Glumica je slobodno vreme iskoristila da se opusti sa porodicom i prijateljima, ali svi komentarišu bikini koji je nosila. U pitanju je minijaturni model koji je savršen za žene sa malim grudima. Ima specifične korpe i izrez koji dekolte vizuelno čini bujnijim.

Eva je odabrala plavi kupaći sa žutim i crvenim trakama. Nosila je i slamnati šešir za sunce, a plažni stajling upotpunila je belom košuljom. Fotografije u kupaćem kostimu obišle su ceo svet, a brojni obožavatelji ne kriju koliko su oduševljenim izgledom slavne glumice. Skoro svi pišu da se ne menja.

Eva Longoria
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kakva žena", "Prirodna lepota", "Meni je Eva najlepša žena na svetu", "Ona kao da ne stari", "Vodi zdrav život, sve dolazi iznutra", "Ne menja se", "Kako godine idu, ona je sve lepša", "Uzmimo u obzir da ova žena ima 49 godina", "Primer mlađim koleginicama", "Kupaći je vrhunski", pišu mnogi.

Podsetimo, Eva je jednom prilikom napomenula da joj je veoma važno da koristi proizvode za zaštitu od UV zračenja, jer živi u Los Anđelesu, u toploj i sunčanoj klimi. Nikada ne koristi SPF niži od 50, a na lice nanosi ulje koje sadrži babasu, lešnik, karanju i nar, a potom prelazi za hidratantnu kremu u kojoj se nalaze ulje argana, noćurka i avokada, ekstrakt lista kamelije i drugi sastojci.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track