LEBRON DŽEJMS UMEŠAN U AFERU, ĆUTAO KAO ZALIVEN: Sve se dešavalo na ŽURKI gde je bila i ova LEPOTICA - njene reči su odzvanjale!
Foto: Meng Dingbo / Xinhua News / Profimedia

svi su pričali o ovom skandalu

LEBRON DŽEJMS UMEŠAN U AFERU, ĆUTAO KAO ZALIVEN: Sve se dešavalo na ŽURKI gde je bila i ova LEPOTICA - njene reči su odzvanjale!

Pop kultura -

Davne 2014. IesJulz - pravim imenom Džuliena Godrad organizovala je žurku u Majamiju za Džejmsa i ubrzo je postala poznata, pojačavajući svoj profil na društvenim mrežama.

Košarkaš se nije oglašavao o aferi u koju je bio umešan
Košarkaš se nije oglašavao o aferi u koju je bio umešanfoto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Kasnije se preko repera Pusha T-ja ispostavilo da se između nje i košarkaša Lebrona Džejmsa e na tom događaju možda dogodilo nešto romantično, kao što je umetnik pomenuo u svojoj pesmi „Popular Demand (Popeies)“. U prvom stihu, Pusha T ne navodi konkretno IesJulz-a, ali tvrdi da je izlazio sa devojkom i sumnjao da je spavala sa Džejmsom. U pesmi može da čuje : „Nekada je imala ovu belu ku*ku, izgledala je kao Madona, čuo je da je*e Lebrona, ali s***, ne znam. Kao to, Bron-Bron?"

O njenoj navonoj aferi sa Lebronom pričao je ceo svet
O njenoj navonoj aferi sa Lebronom pričao je ceo svetfoto: https://www.instagram.com/yesjulz

Ali godinama kasnije, Godard je u julu 2023. objavila video u kojem je razotkrila brojne glasine o njenom privatnom životu, uključujući i poricanje da je imala aferu sa oženjenom zvezdom NBA lige. Kasnije se ispostavilo da se ona zapravo zabavljala sa jednim od njegovih NBA prijatelja, iako nije navela ime dotičnog igrača.

„Nikada u svom životu nisam bila sama sa Lebronom Džejmsom, tačka“, rekla je lepotica.

„Tamo se ništa nije dešavalo. Očigledno, bili smo prijatelji. Radila sam u Majamiju“

Da li se Lebron Džejms pozabavio glasinama?

Do danas, Lebron nije javno komentarisao spekulacije, možda kao način da se ne dolije ulje na vatru. Ali tajming odbijanja - nekoliko godina nakon zabave - zbunio je korisnike društvenih medija, pisala je Marca.

Međutim, Godard je ponovila da nije varala sa Džejmsom, dodajući da previše poštuje njegovu suprugu Savanu da bi se upustila u takvu vezu. Par, koji je zajedno od 2013. godine, ima troje dece.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:19

AMERIKANCI SU BILI ZBUNJENI, ODIGRALI SMO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAMKICA! Direktor KLS: Verujem da dobijamo Nemce, ali...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track