Pevač Džastin Biber izgledao je neprepoznatljivo kada su ga fotografi zatekli u dnevnom izlasku u Los Anđelesu kada je bio bez trudne supruge Hejli.

Nekad velika zvezda Džastin Biber svojim ponašanjem i izgledom uglavnom izaziva zabrinutost svojih obožavaoca. Tako je bilo i ovoga puta, kada se tokom jednog od svojih izlazaka pojavio potpuno neprepoznatljiv.

profimedia0897239068.jpg
Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Džastin Biber u šok izdanjufoto: Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zarasle brade, sa šeširom na glavi, okupljenima je pokazao i bokserice koje su se maltene cele videle jer su mu farmerke bile spuštene maltene ispod kolena. Imao je crne naočare na lici, a u ruci je držao limenku energetskog pića.

U luksuznom hotelu gde je odseo nije mu se pridružila trudna supruga Hejli koja bi uskoro na svet trebala doneti njihovo prvo dete.

profimedia0897238995.jpg
Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Paparaco fotografije Džastina Biberafoto: Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Biber je ranije pokazao koliko ga je to ganulo kada je objavio svoje uplakane fotografije, a već su se tada fanovi pitali je li mu možda potrebna stručna pomoć. Hejli i Biber u braku su od 2018. godine.

jb.jpg
Instagram/Justin Bieber 
Džastin Biber objavio fotografije kako plačefoto: Instagram/Justin Bieber

Isplivao šokantni snimak Bibera i Paf Dedija

Nedavno je izašao video Džastina Bibera sa Paf Dedijem iz prošlosti, u kom Džastin neprijatno objašnjava Pafu zašto mu se nije javljao na telefon. Paf Dedi je inače optužen za podvođenje maloletnica, a na tom snimku se čini kao da Džastin zna nešto što tada mi nismo. Takođe se sumnja da su određeni događaji "iza zatvorenih vrata" uticali na Bibera i trajno ga "oštetili".

Pored toga, njegov život prati nasilno ponašanje prema fotografima, kada je jednog kolima udario. Srećom, nije bilo smrtnog ishoda.

(Kurir.rs/Dnevnik/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija "LEBRON JE NAPRAVIO KORAKE, NARAVNO DA SUDIJE NEĆE NJEMU TO DOSUDITI" Moka Slavnić ocenio: Za mene smo moralni pobednici