OVA SRPSKA OLIMPIJKA JE ROĐENA SESTRA VASE MICIĆA: Lepa Nina osvojila je srce nacije ali i OVOG SRPSKOG KOŠARKAŠA!
Foto: Shutterstock/kcube - Baytur, Printscreen/Instagram

nekadašnji saigrači i šuraci

OVA SRPSKA OLIMPIJKA JE ROĐENA SESTRA VASE MICIĆA: Lepa Nina osvojila je srce nacije ali i OVOG SRPSKOG KOŠARKAŠA!

Pop kultura -

Vasilije Micić sa saigračima iz košarkaške reprezentacije Srbije hrabrom borbom u utakmici sa drim timom reprezentacije SAD doživeli su poraz, ali sada biju bitku za bronzanu medalju za Srbiju.

Nakon emotivno i fizički veoma iscrpne utakmice, najveću podršku pružili su im članovi porodice koji su im vetar u leđa tokom ovog, ali i svih drugih takmičenja. Vasi Miciću veliki oslonac je sestra Nina. Neretko je ova dama pokazivala kako bodri svog voljenog brata, ali i njen sinčić koji ujaka prosto obožava.

Nina Micić uvek bodri svog brata
Nina Micić uvek bodri svog bratafoto: Twiter/Nina Micić

Zanimljivo je to da je Nina u braku sa košarkašem Lukom Mitrovićem koji je ranije u nekoliko navrata igrao i sa Vasom ali i protiv Vase. Ova simpatična porodična situacija godinama privlači pažnju.

Kada je Vasa izabran za najboljeg igrača Evrolige za sezonu 2020/2021 jto e saznao od rođene sestre, Nine.

Hej, Vasa! Verovatno si iznenađen što me vidiš ovde. Želela sam da napravim video i da ti saopštim da si postao MVP Evrolige. Ja sam najponosnija sestra, i znam da nas majka posmatra i da se smeši danas. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Svi znamo koliko si truda uložio, odricanja, koliko smo svi pokušali da budemo uz tebe. Žao mi je što nisam tu, ali jedva čekam da te vidim i zagrlim. Srećno do finala“, rekla je Micićeva sestra u video-snimku.

Nina je još jednom pokazala koliko je velikog srca, te ni ne čudi što je košarkaš Luka Mitrović za njom izgubio glavu:

Vasa i Luka se orodili
Vasa i Luka se orodilifoto: Starsport©, Profimedia

"Nina kao bivši profesionalni vrhunski sportista razume mnogo toga što drugi ljudi verovatno ne bi razumeli – dobre i loše stvari. Za mene kao sportistu je to veoma važno s obzirom da je prošla sa mnom put od malih nogu, profesionalnu karijeru i dok se ona bavila sportom verujem da je njoj značilo što smo mogli uvek da se oslonimo jedno na drugo“ rekao je Luka u jednom od intervju za sajt Crvene zvezde.

Osvrnuo se i na odnos sa Vasilijem, od koga je vredno čuti neke stvari.

Vasa i ja smo prijatelji i duže nego što ja poznajem Ninu. Znamo se veoma dobro, viđamo se koliko nam obaveze dozvole, ali svaku priliku koristimo da se vidimo i razgovaramo. Vasa je veoma interesantan i pametan dečko, vredan i sve mu se to vratilo prošle sezone. Iako je mlađi od mene, dobro je čuti neke stvari od njega“, priča Mitrović.

Nina Micić donela je medalju Srbiji
Nina Micić donela je medalju Srbijifoto: OKS

Nina Micić je takođe uspešna sportistkinja i srpska snouborderka koja je 2014. učestvovala na zimskim Olimpijskim igrama i to kao prva predstavnica Srbije u svojoj disciplini.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:51

BEOGRAD POSETILO 20% VIŠE TURISTA NEGO PROŠLE GODINE! Kurir istražuje: Zbog ovih stvari posetiocima zastaje dah u glavnom gradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track