Pojavio se snimak iz hotela na Beverli Hilsu, čiji su glavni akteri Džastin Biberi grupa tinejdžera sa kojom se sreo u tom ugostiteljskom objektu. Pevač se toliko iznervirao prilikom tog susreta da je počeo da viče na decu. Sve je zabeleženo pa je snimak ubrzo završio na društvenim mrežama.

Tinejdžeri su bili na proslavi bar micve u hotelu kada su ugledali Džastina Bibera, pa su počeli da ga fotografišu. Pevač im je govorio da se udalje od njega, a onda mu u pomoć priskočilo hotelsko osoblje.

Biber je bio na ručku sa suprugom Hejli Biber, koja čeka njihovo prvo dete. Insajderi su otkrili da je čuveni par imao smanjeno obezbeđenje i da je pevač prvo lepo zamolio tinejdžere da se udalje, ali da su oni nastavili da ga fotografišu kao da je "životinja u cirkusu", piše TMZ.

Izvori su dodali da Džastin Biber nije izgovarao psovke, i da je jedino pokušavao da nastavi sa svojim obavezama, kao i da je bio zabrinut za bezbednost svoje supruge.

foto: Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Snimak je mnoge iznenadio, pa se komentariše da Biber ponašanjem podseća na Klinta Istvuda iz vestern filmova. Neki su na strani pevača jer smatraju da i te kako zaslužuje privatnost i da fanovi neretko preteraju sa željom da fotografišu miljenike sa javne scene, prenosi Blic žena.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji