Adel je konačno potvrdila veridbu sa sportskim agentom Ričom Polom.

Pevačica je u petak na koncertu u Minhenu pokazala prsten na ruci i rekla da se udaje. Naime, obožavatelj u publici držao je transparent na kom je pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene", što je Adel uočila i odgovorila mu je.

"Ne mogu da se udam za tebe jer se već udajem. Žao mi je", rekla je i pokazala na prsten na ruci. Taj trenutak s koncerta snimljen je i već se proširio društvenim mrežama.

Rič je pevačicu navodno zaprosio u njenom rodnom gradu

Glasine o njihovoj veridbi kruže već neko vreme, ali se o tome nisu oglašavali. Nedavno su snimljeni u izlasku, a Adel je na ruci imala ogroman prsten.

Tada je izvor za Sun rekao da je Rič Pol pevačicu zaprosio u njenom rodnom Totenhemu, u severnom Londonu, kaže izvor. Adel je srećnu vest podelila s prijateljima i porodicom, a krajem sledeće godine planiraju veliko venčanje.

Rič Pol i Adelfoto: BEAUTIFUL SPORTS/Wunderl / imago sportfotodienst / Profimedia

"Rič je planirao da prosidba bude u njenom rodnom gradu i poklonio joj je neverovatan dijamantni prsten od četiri karata. Sledeće večeri su slavili uz šampanjac u luksuznom hotelu Chiltern Firehouse. Adel smatra da je smešno što obožavatelji misle da su već u braku", kazao je izvor.

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Adel pauzirala koncert u Minhenu zbog Olimpijskih igara

Adel je pre nekoliko dana oduševila obožavatelje prenosom polufinala i finala Olimpijskih igara na 100 metara za atletičarke na koncertu u Minhenu.

Snimci podeljeni na društvenim mrežama pokazuju kako je Adel pauzirala koncert i na velikom video-zidu pustila finale Olimpijskih igara na 100 metara. Polufinale se prenosilo na prepunom stadionu, a finale se prikazivalo nekoliko sati kasnije uživo iz Pariza.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Bonus video:

RINA Neverovatna veridba na nebu i na 3.000 metara nadmorske visine