MANDA NIJE DOČEKAO NAJBITNIJI DAN U ŽIVOTU SINA MARKA: Najstariji glumčev naslednik oženio je OVU POZNATU DAMU i dobio ćerkicu
Foto: Marina Lopičić

prerani odlazak

MANDA NIJE DOČEKAO NAJBITNIJI DAN U ŽIVOTU SINA MARKA: Najstariji glumčev naslednik oženio je OVU POZNATU DAMU i dobio ćerkicu

Pop kultura -

Glumac Milorad Mandić Manda iznenada je preminuo na sceni 2016. godine i iza sebe ostavio neizbrisiv trag. Osim brojne publike koja će ga pamtiti kroz njegove fantastične uloge i doprinos kulturi, članovi njegove porodice sigurno će ga zauvek čuvati u srcima.

Manda je imao dva braka i četvoro dece
Manda je imao dva braka i četvoro decefoto: Marina Jevtić

Manda je imao dva braka. Prvi je bio sa Ksenijom Sonjom Burzan sa kojom je dobio troje dece Marka, Filipa i Mariju. Nakon razvoda osvojio je koleginicu Anju sa kojom je bio do poslednjeg dana. U braku sa njom dobio je sina Andriju.

Glumac bi bio ponosan na to kada bi video koliko se danas njegova deca međusobno slažu i podržavaju, kao i Anja sa Ksenijom Sonjom. O tome svedoče brojne fotografije na društvenim mrežama. Mandina prerana smrt odvojila ga je od svedočenja nekim veoma bitnim trenucima u životu svoje dece. Jedna od tih je i kako se ostvaruju u roditeljskim ulogama.

Manda je sa suprugom Anjom bio do poslednjeg dana
Manda je sa suprugom Anjom bio do poslednjeg danafoto: Damir Dervišagić

Naime, Mandin najstariji sin Marko postao je otac u decembru 2021. godine. On i njegova partnerka, poznata influenserka Tijana, a koju mnogi znaju pod umenom Flawless Mess, dobili su ćerkicu.

Ova devojčica ogrejala je srca celoj porodici nakon tragičnog glumčevog odlaska. Marko se ne eksponira u javnosti pa se o njegovom životu ne zna gotovo ništa.

Tek poneki kadrovi koji se vide na Instagram profilu njegove supruge. Venčali su se mesec dana pre rođenja bebe i godinama unazad uživaju svoju bajku.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track