Srpski košarkaški reprezentativac Aleksa Avramović zajedno sa saigračima iz Pariza će se vratiti sa bronzanom medaljom oko vrata. Veliku borbenost pokazao je na Olimpijskim igrama i nije skrivao osećanja zbog ovog uspeha, posebno nakon kontroverzne utakmice sa SAD.

Košarkaši su doneli veliku radost celoj naciji osvojivši medalju, a brojne poznate ličnosti širom Srbije i sveta su im čestitale na ovom uspehu. Među njima su i poznati supružnici scenarista Žarko Jokanović i glumica Milica Milša. Malo je poznato da su oni prve komšije reprezentativca Alekse Avramovića.

Milica Milša i Žarko Jokanovićfoto: Nemanja Nikolić

"Niko na svetu nema ovakvog komšiju. volim te šampione moj, lavljeg srca i najčistije duše. Srećna ti medalja, lepi moj Aleksa", napisao je Žarko Jokanović na svom Instagram profilu nakon osvojene medalje košarkaša Srbije.

Sportista je veoma blizak sa ovim umetničkim parom. Oni su bili gosti i na Aleksinom venčanju kada se oženio sa izabranicom Teodorom. Žarko ne krije koliko je ponosan na svoj komšiluk pa često na društvenim mrežama deli fotografije sa poznatim sportistom u svakodnevnim komšijskim druženjima..

(Kurir.rs/M.J)