NIŠLIJKA UDATA ZA MILIONERA RODILA 5. DETE: Milica objavila FOTOGRAFIJU iz porodilišta, ovaj detalj je SAKRILA!
Foto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

lepe vesti

NIŠLIJKA UDATA ZA MILIONERA RODILA 5. DETE: Milica objavila FOTOGRAFIJU iz porodilišta, ovaj detalj je SAKRILA!

Pop kultura -

Influenserka Milica Polskaja polovinom jula otkrila je da čeka peto dete sa bogatim Kazahstancem. Sada je sa svojim fanovima podelila fotografiju iz porodilišta ponosno pokazavši svoju bebu.

"Vreme je da I vi saznate malenu tajnu koju krijem već duže vreme. Čekamo jos jednu bebu", napisala je tada Milica i oduševila obožavaoce.

Milica Polskaja dobila ćerku
Milica Polskaja dobila ćerkufoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Milica je objavila fotografiju ćerkice iz porodilišta ali nije želela da otkriva njen lik, već je fotografisala samo malenu ručicu. Podsetimo, iako je već godinama u braku sa milionerom, ni njegov lik ne otkriva javno tvrdeći da je to zbog posla kojim se on bavi.

Ova atraktivna dama koja je prava zvezda društvenih mreža često deli pojedinosti iz privatnog života, te je nedavnog govorila i o kilaži u trudnoći.

"Od početka trudnoće ugojila sam se šest kilograma. Normalno je oko tri kilograma ali ja sam samo spavala i jela. Ne smem puno da vežbam jer je peta trudnoća pa je rizično, ali sam počela sa laganim aktivnostima i skinula sam kilogram" rekla je Milica u snimku na TikToku.

Ko je Milica Polskaja

Milica Polskaja
Milica Polskajafoto: printscreen/instagram/mmm_still_limited_edition

Pre nezamislivog bogatstva u kom se obrela posle udaje, ova devojka živela je na sasvim običan način. Milica Vidosavljević rodila se u Boru, a kasnije se sa porodicom preselila u Niš, studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom.

Milica na društvenim mrežama skriva identitet muža
Milica na društvenim mrežama skriva identitet mužafoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Milica se često na mrežama hvali skupocenim poklonima koje dobija od muža, poput luksuznih brendova cipela, torbi i haljina, a neretko podeli i kadrove u kojima pokazuje kakvom kolekcijom nakita raspolaže. Mnogi smatraju da ju je muž razmazio do besvesti i okovao u zlatu i dijamantima, a Milica ističe da pravi muškarac treba da vodi računa o svojoj supruzi.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track