ČUVENA OLIMPIJKA ZBOG SNIMKA OD TRI SEKUNDE POSTALA HIT NAD HITOVIMA: Šale na njen račun su URNEBESNE (VIDEO)
Foto: screenshot

Simon Bajls

ČUVENA OLIMPIJKA ZBOG SNIMKA OD TRI SEKUNDE POSTALA HIT NAD HITOVIMA: Šale na njen račun su URNEBESNE (VIDEO)

Pop kultura -

Američka gimnastičarka Simon Bajls (27) je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu pokazala čudesnu moć. Ona se u prestonici Francuske okitila sa četiri medalje - tri izlatne i jednom srebrnom. A zbog jednog snimka sa Olimpijskih igara postala je i hit na mrežama.

Internetom kruži viralni snimak u trajanju od tri sekune, a koji pokazuje čudesnu Simon Bajls na Olimpijskim igrama u Parizu dok gleda u daljinu, a onda brzo okreće glavu prema kameri.

Mnogi korisnici društvene mreže X saglasni su da je njena reakcija presmešna. Ubrzo su počele da se ređaju šale i mimovi su bukvalno preplavili internet.

"Ovako se okrećem kad osetim miris fahita", "Ja svaki put kad neko spomene Tejlor Svift".

"Kad moja žena počne da se pozdravlja na zabavi i čuje mene kako otvaram novo pivo".

"Ja kad pored mene prođe dečko bez majice", samo su neke od brojnih šala.

"Kad vas neko pita da li želite sladoled".

"Da joj je ikada bila potrebna druga karijera, Sajmon bi bila neverovatna bibliotekarka/monahinja/nastavnica srednje škole bilo koje vrste".

U Parizu je osvojila četiri medalje

Američka gimnastičarka Simon Bajls je jedna od najvećih zvezda ovogodišnjih Olimpijskih igara, uz našeg zlatnog Novaka Đokovića. Ona je u Parizu osvojila četiri medalje – tri zlatne i jednu srebrnu.

Mlada sportistkinja koja godinama slovi za jedan od najvećih fenomena na planeti očarala je gledaoce Olimpijskih igara svojim veštinama, te postala jedna od najčešće žena čije se ime na proteklih dana najviše pominje na društvenim mrežama.

Simon Bajls
foto: Shutterstock

U međuvremenu, mrežama su počele da se šire i glasine da je Simon Bajls trudna.

Međutim, ona, koliko je poznato, nije u drugom stanju jer nije zvanično to saopštila, nije sugerisala šifrovanim porukama i fotografijama na Instagramu, niti je na bilo koji način ukazala da bi uskoro mogla da postane mama.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

00:17

Srbija Amerika Olimpijske igre

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track