Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i ponovo pokazala zbog čega se smatra jednom od najvećih svetskih sila u popularnom vodenom sportu. Među zlatnim delfinima je i šarmantni Nemanja Ubović.

Godinama unazad sanjao je da sa reprezentacijom postigne uspeh na Olimpijskim igrama. Najveći profesionalni san bio mu je ovaj koji je danas dosanjao:

img20240811wa0462.jpg
Dado đilas 
Nemanja Ubović sa saigračimafoto: Dado Đilas

"Mislim da je ta želja ista kao kod svakog profesionalnog sportiste Olimpijske igre" rekao je Ubović pre nekoliko godina za Glossy.

Dok je jurio ka ovom snu, Nemanja je ostvario i sve privatne snove. On se oženio sa šarmantnom Jovanom sa kojom je dobio dvoje dece. Neposredno pred odlazak u Pariz najmlađem sinu Vasi proslavio je prvi rođendan.

Za samo dva dana Nemanjinom starijem sinu Jakši biće treći rođendan. Još jedan simobiličan datum u životu zlatnog delfina bio je 9. avgusta kada je obezbedio sa saigračima polufinale ali i proslavio četvrtu godišnjicu braka. Očigledno su ovog avgusta zlatnom sportisti zvezde bile naklonjene te je ostvario i najveći profesionalni cilj koji je sebi zacrtao.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija Nikola Jokić maše navijačima na aerodromu!