RAZVOD DŽENIFER I BENA JE PREVARA? Ovi dokazi su ih raskrinkali, na sve su spremni zbog novca!
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

nova drama

RAZVOD DŽENIFER I BENA JE PREVARA? Ovi dokazi su ih raskrinkali, na sve su spremni zbog novca!

Pop kultura -

Nedelje i nedelje su prošle od kada se pokrenula lavina spekulacija o razvodu popularnih supružnika Dženifer Lopez i Bena Afleka, oni se nijednom zvanično nisu oglasili na ovu temu. Međutim, čini se da njihovo ponašanje u javnosti govori i više od bilo kakvog saopštenja.

Dženifer Lopez privlači pažnju gde god da se pojavi
Dženifer Lopez privlači pažnju gde god da se pojavifoto: Profimedia/editorial images

Prethodnih dana stalno smo mogli videti fotografije glumca i pevačice u raznim okolnostima. Dženifer je uvek nasmejana u društvu prijatelja ili dece, često putuje i veoma je zastupljena u medijima. Za razliku od nje, Ben je uglavnom u svojoj kancelariji gde radi na novim projektima ali se uvek trudi da bude na meti paparaca. Nedavno je fotografisan u kolima gde je ruku "izbacio" kroz prozor i svima je zapalo za oko kako ne nosi burmu. To je pokrenilo nove priče o potvrdi razvoda.

Murin Kalahan, kolumnistkinja "Daily Maila", tvrdi da je ovaj razvodi scenarijo i da je "najveća prevara ikada". Prema njenim rečima, Aflek i Lopez namerno produžavaju ovaj postupak kako bi ostvarili profit. Kalahan sugeriše da se možda priča o Lopezovoj želji za slavom odražava i Afleka.

Ben Aflek namerno pokazao kako ne nosi burmu
Ben Aflek namerno pokazao kako ne nosi burmufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aflek je u jednom podkastu izjavio da želi samo da se posveti svom poslu i da ga ostave na miru. Međutim, njegovi poslednji filmovi nisu imali veliki uspeh na blagajnama.

Dok je priča o njima glavna tema u medijima, prihod od reklama i sponzorstava nastavlja da raste.

Pre nekoliko dana svet je obišao snimak Dženifer Lopez kako viče na paparace koji je prate u stopu tokom njenog odmora. Sada je nekadašnja zvezda rijalitija "The Hills" Vitni Port, sa suprugom Timom Rozenmanom, rešila da raskrinka slavnu glumicu i pevačicu.

@dailymailshowbiz While out in the Hamptons, Jennifer Lopez was spotted confronting paparazzi telling them to 'go away.' Lopez, 55, has been spending a lot of time in the celebrity hotspot as divorce rumors continue to swirl around her and husband, Ben Affleck. 🎥 roxandthecity #celebritynews #celebrity #jenniferlopez #jlo #hamptons #newyork #paparazzi ♬ original sound - Daily Mail Celeb

Vitni je bila u Hemptonsu kada i Dženifer, i prepričala je situaciju kada je "izgledala slatko" samo da bi je paparaci slikali. Susret sa paparacima je, prema njenoj tvrdnji, isplaniran, a Lopezova čak nije ni uradila ono što je trebalo...

(Kurir.rs/Žena/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track